Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Temmuz Gazisi Doğan; “Bu vatan bizim başka vatanımız yok”

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında öğrenci olarak bulunduğu Ankara’da yaralanan Muhammed Doğan, Helikopterlerin ateşe devam etmesi nedeniyle 300-400 metre yerde sürüklendiğini, yaralandığını ve üzülmesinler diye ailesinden sakladığını söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında öğrenci olarak bulunduğu Ankara’da yaralanan Muhammed Doğan, “Bizler o zaman ne mücadele verdiysek bugün de aynı mücadeleyi vermeye hazırız. Bu vatan bizim başka vatanımız yok.” dedi.

5 -10 DAKİKADA BİR YARALANANLAR OLUYORDU

Sabah Gazetesi muhabirine konuşan ve o geceyi anlatan Gazi Muhammed Doğan; FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Ankara’da olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine Kızılay Meydanı’na indiğini söyledi. Muhammed Doğan, “Orada toplanan vatanseverlerle birlikte Genelkurmay Başkanlığı tarafına doğru gittik. Orada da tanklar geliyor, milletin üzerine yürüyordu. Hatta vatandaşlardan bazıları önüne geçip tankı durdurmaya çalışıyorlardı. Fakat yine de tankları milletin üzerine sürdüler. 5 -10 dakikada bir yaralananlar oluyordu. Gece 03.00 gibiydi. Helikopterin üzerimize ateş etmesi sonucu yaralandım. 20-30 adet şarapnel parçası gelmiş, bir tanesi leğen kemiğini kırmış. Helikopterlerin ateşe devam etmesi nedeniyle 300-400 metre yerde sürüklendik daha sonra 2-3 kişi beni kucaklayarak ambulansların olduğu bölgeye götürdüler.” dedi.

BU VATAN BİZİM BAŞKA VATANIMIZ YOK

Hukuk Fakültesini bitirdiğini ve Ankara’da avukatlık yaptığını söyleyen Gazi Muhammed Doğan; “Allah böyle hainlikleri bir daha göstermesin. Bizler o zaman ne mücadele verdiysek bugün de aynı mücadeleyi vermeye hazırız. Bu vatan bizim başka vatanımız yok.” diye konuştu.