Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs, Milletin yeniden doğuşuna, tüm beşerin tanıklık ettiği müstesna bir gündür

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan MHP Erzincan İl başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, 19 Mayıs bu milletin, bin bir meşakkate rağmen geleceğini yakmak üzere bugünün menfaatlerini kabul etmeyeceği gündür” dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma

Özarslan mesajında; İnsanların olduğu gibi, Milletlerin kaderinde dönüm noktaları vardır, 19 Mayıs ruhun bedene sığmadığı, Vatan ve Hürriyet aşkının tezahürü olarak bir Milletin yeniden doğuşuna, tüm beşerin tanıklık ettiği müstesna bir gündür.

38 yaşında genç bir subayın “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım.” sözleri,  Vatan aşkının ve özgürlüğün ne anlama geldiğini ifade etmektedir.

19 Mayıs bu milletin, bin bir meşakkate rağmen geleceğini yakmak üzere bugünün menfaatlerini kabul etmeyeceği gündür, Milletimizin bekası her türlü şahsi çıkarların üstünde tuttuğu gündür.

Geçmişi yad etmek o günlere mana katmakla kıymetlidir, bu vesileyle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm ecdada Allahtan rahmet diliyor, Milletimizin ve Erzincan’ımızın bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.