Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Nisan Etkinliklerine Katılacaklar

Gürcistan Batum şehri PUBLIC SCOLA 2 kardeş okul öğrencileri Erzincan iline gelerek ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramı etkinliklerine katılacaklar.

Gürcistan Batum şehri PUBLIC

Özel Erzincan Uğur Temel Lisesi ile Erzincan Özel Fidem okulları iş birliği ile Kardeş okul projesi kapsamında Gürcistan Batum şehri PUBLIC SCOLA 2 kardeş okul öğrencileri Erzincan iline gelerek ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramı etkinliklerine katılacaklar.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı döneminde 21-24 Nisan tarihleri arasında Özel Erzincan Uğur Temel Lisesi ile Erzincan Özel Fidem okulları iş birliği ile kardeş okul projesi kapsamında Gürcistan Batum şehri PUBLIC SCOLA 2 kardeş okul öğrencileri ve ona bağlı olarak kardeş okul projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramı etkinlikleri resmi programında Gürcistan Halk oyunları gösterisi için MACHAKELA HALK OYUNLARI akademisi öğrencileri Erzincan iline davet edildi..

Kardeş okul projesi kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili olarak bilgi veren Özel Erzincan Uğur Temel Lisesi müdürü Handan Bozkurt, Proje ile öğrencilerimizin yabancı dil noktasında pratik yapma imkânları atacak dedi.

Kardeş okul projesinde amacın Türk ve Gürcü öğrencilerin kültürel ve sosyal etkileşiminin sağlanması olduğunu ifade eden Özel Erzincan Uğur Temel Lisesi müdürü Handan Bozkurt, bu amaçla öğrencilerimizin yabancı dil noktasında pratik yapma imkânları atacak dedi.

Erzincan ilimizin doğal ve tarihi güzelliklerinin Gürcistan’dan gelen misafirlere en güzel bir şekilde tanıtmanın yanın da 23 Nisan Egemenlik Çocuk bayramı etkinlikleri ile de Dünya barışı ve kardeşliğine de katkı sağlamış olacaklarını belirten Özel Erzincan Uğur Temel Lisesi müdürü Handan Bozkurt, 21-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirecekleri ziyaretler de Valilik ve Erzincan Belediyesinin katkılarına şimdiden teşekkür ederiz dedi..

Haber: Hasan Çakmak

Haberler