Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor 2 attı 3 puanı kaptı

TFF 2.lig Beyaz gurup 2. Hafta mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Karaköprü Belediye sporu 2-0 mağlup eden 24Erzincanspor 4 puan ile 3. Sırada yer aldı.

TFF 2.lig Beyaz gurup

İlk hafta maçında Altay deplasmanından 1 puan ile dönem 24Erzincanspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Karaköprü Belediye sporu 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Maça iyi başlayan 24Erzincanspor ilk dakikalardan itibaren kurduğu baskıyla gol aradı. 24. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Enver Cenk Şahin 24Erzincansporu 1-0 üstünlüğe taşıdı.  İkinci gol için baskısını sürdüren 24Erzincanspor bu kez 36. Dakikada İrfan Akgün ile durumu 2-0 yaptı. İlk devrede başka gol sesi çıkmayınca devre 24Erzincansporun 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı başlayan 24Erzincanspor konuk Karaköprü spor ceza sahası içerisinde bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Konuk takım Karaköprü Belediye Spora pozisyon vermeyen 24Erzincanspor 90. Dakikada kazandığı penaltıyı kaptan Ümit ile değerlendiremeyince mücadeleden 24Erzincanspor 2-0 üstün ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

2 maçta topladığı 4 puan ile 3. Sırada yer alan 24Erzincanspor Cumartesi günü 1461 Trabzon spora konuk olacak.

Haberler