Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Karaköprü maçı hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 2. Lig Beyaz gurupta mücadele eden 24Erzincanspor ligin ikinci haftasında hafta sonu sahasında konu edeceği Karaköprü spor maçı hazırlıklarını teknik sürdürüyor.

TFF 2. Lig Beyaz

13 Şubat Şehir Stadyumunda yaptığı antrenman sonrasında oyuncu Yasin Dülger ve Teknik Direktör Gökhan Ünal açıklamalarda bulundu.

Antrenman sonrası konuşan ve Erzincan’da 4’ncü senesi olduğunu söyleyen Yasin Dülger; tekrar Erzincan’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Önceki yıllarda da elimden gelini yapmaya çalıştım yapmaya da devam edeceğim. Bu sene takım olarak çok güzel bir birlikteliğimiz var. Hocalarımız ve oyuncu arkadaşlarımız ile birlilikte elimizden geleni yapacağız. İlk Hafta maçımızda Altay spor ile berabere kaldık. Bu hafta sahamızda galibiyet ve 3 puan alarak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Taraftarımızın ve Erzincan’ın bizi yalnız bırakmasın istiyoruz, destek vermeye çağırıyoruz. Taraftarımızın benden beklentisi olduğunu biliyorum.  Taraftarımız merak etmesin sahada iyi bir Yasin Dülger görecekler. İnşallah bu yılı şampiyonlukla taçlandıracağız” dedi.

İlk hafta maçı Altay mücadelesini değerlendiren ve bu hafta oynayacakları Karaköprü maçı ile ilgili konuşan 24Erzincanspor teknik direktörü Gökhan Ünal; “Ligin ilk hafta maçında Altay ile mücadele verdik. Havanın sıcak olması ve Altay takımının tecrübesinden dolayı zor bir maç olacağını biliyorduk. Deplasmanda 1 puan da 3 puanda önemli bir puan. Altay maçına normalde iyi başlayamadık ama ileriki dakikalarda daha iyi oynamaya başladık ama gol bulamadık. Yeni bir takımız, iyi bir takımız. Yeni gelen oyuncularımız giden oyuncularımız sisteme adette olmaya çalışıyor. Birkaç maç sonra takımımız daha iyi skor yapar hale gelecek. Takımda arkadaşlık çok güzel, özellikle takımın Altay maçında ki performansından çok memnunum, mücadelesinden memnunum çünkü mücadeleyi maç sonuna kadar bırakmadılar. Bu hafta sahamızda Karaköprü maçımız var. Oyuncularıma söyledim beraberliği kabul etmiyorum mutlaka galibiyet istiyoruz. Yeni katılan oyuncularımız da takıma çok katkı sağlayacaklar. Transfer dönemi devam ediyor. Bütçemize uygun alabilirsek bir santrafor düşünüyoruz. İrfan’da bir sakatlık var. Büyük ihtimal oynayamayacak. Taraftarı özlediklerini ve ilk saha maçımızda bizleri yalnız bırakmamaları ve destek vermelerini istiyorum” dedi.

İdman sonrasında yönetim kurulu tarafından teknik heyet ve oyunculara baklava ikramında bulunuldu.

Haberler