Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincansporda yeni teknik direktör Gökhan Ünal oldu

TFF 2024-2025 futbol sezonu 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele edecek olan 24Erzincanspor yeni teknik direktörü Gökhan Ünal ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 2024-2025 futbol sezonu

2024-2025 sezonunda Gökhan Ünal ile anlaşma sağlayan 24Erzincanspor Kulüp başkanı Ömer Akyürek, yöneticiler ve çiçeği burnunda yeni hoca Gökhan Ünal 13 Şubat Şehir stadyumunu gezdikten sonra 1 yıllık sözleşmeye imza atıldı.

13 Şubat Şehir Stadyumunu gezdikten sonra basın mensupları ile bir araya gelen 24Erzincanspor Kulüp başkanı Ömer Akyürek, ve çiçeği burnunda yeni hoca Gökhan Ünal önemli açıklamalarda bulundular.

İlk olarak açıklamada bulunan Başkan Akyürek; 2024-2025 sezonunun tüm spor kamuoyuna hayırlı olması temennisinde bulundu. Önceki dönem teknik heyete teşekkür eden başkan Akyürek konuşmasının devamında; 2024-2025 sezonunda Gökhan Ünal hocamızla anlaşma sağladık. İnşallah başarılı olacağız. Hocamız eski süper lig oyuncusu. Şehrimize ve takımımıza güzel şeyler katacağına inanıyoruz. Başarılı olmak sadece futbolcu ve teknik heyetle de olmuyor. Şehrimizin de katkı sunması gerekiyor. Başarı isteniyorsa şehri de bir şekilde destek verecek. Futbol evrenseldir. 24Erzincanspor kulübü de her kesimdir. A’ dan Z’ ye olan siyaset üstü bir şeydir futbol. Onun için tüm şehrimizi, şehrimizin tüm ileri gelen insanlarını, vekillerimizi, belediye başkanımızı, valimizi 2024-2025 futbol sezonunda desteğe çağırıyoruz. Daha önce verdikleri desteği bu yıl iki katına çıkarsınlar. Sağ olsunlar hep destek verdiler.

Gökhan Hocaya teklif götürdüklerinde Anadolu takımında çalışmaktan onur duyacağını belirterek kabul etti. Hocamız ile birlikte yeni takımımızı kuracağız” dedi.

Takımdan giden futbolcuların olup olmadığı sorusuna cevap veren Başkan Akyürek; Geçen yıl alınan oyuncularımdın birçoğu ile yolarımız ayrıldı. Yönetimden transfer komitemiz bir havuz oluşturdu. Transferler bizim hocamızın istediği değil hepimizin istediği transferler olacak.

Her hoca gibi kendisinin de şampiyon olmak istediğini söyleyen yeni teknik direktör Gökhan Ünal; Başkanımızla konuştuk. Mütevazı bir bütçemiz var. Gurubumuz çok zorlu bir gurup. Bizler sahada savaşan bir ekip kuracağız. Önümüzde uzun zaman var. Sezonu 15 Temmuz gibi açmak istiyoruz. Kuracağımız takım yine PLAY-OFF içerisinde olacak bir takım olacak” dedi.