Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

33 Şehidimizin yüreklerdeki acısı her geçen gün biraz daha benliğimizi yakmaktadır

26 dönem Erzincan Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Sebahattin Karakelle, “Başbağlar katliamının 31’nci yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, saldırının üzerinden yıllar geçse de 33 şehidimizin yüreklerdeki acısı her geçen gün biraz daha benliğimizi yakmaktadır” dedi.

26 dönem Erzincan Milletvekili

Karakelle mesajında, “Güzel Anadolu’muzun cennet Köşesi Başbağlar Köyümüze, gözü dönmüş canilerce yapılan menfur saldırının üzerinden tam 31 yıl geçti. Bu saldırının üzerinden yıllar geçse de 33 şehidimizin yüreklerdeki acısı her geçen gün biraz daha benliğimizi yakmaktadır.
Geçen yıllara rağmen acılar tazedir. Yüreklerdeki sızı dinmemiştir. Yaptıkları katliamlarla Adil Hocayı susturanlar, camiyi ve okulu yakan gözü dönmüş caniler, Başbağlar’ımızda ezanın susmadığını, Ay Yıldızlı Bayrağın inmediğini, ilelebet de inmeyeceğini elbette görmüşlerdir. Anadolu’muzun bağrında kurtuluş mücadelesi vermiş, et ile tırnak gibi birleşmiş, milletimizin zenginliği olan küçük farklılıklarımızı, bölüp parçalama adına kullanmak isteyen art niyetli, provakatif zihniyetler asla başarıya ulaşamayacaklardır. Zira dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir fikir ve ideal, terörle, şiddetle, sonuca ulaşamamıştır.
31 yıl önce ebediyete uğurladığımız Başbağlar’daki şehitlerimize, terör kurbanı şehitlerimize ve Milli İrade için Hakka yürüyen tüm şehitlerimize rahmetler diliyoruz. Şehitlerimizin yakınları başta olmak üzere tüm hemşerilerimize ve Yüce Milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum”