Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

6 bin 908 öğrenciye okullarında trafik güvenliği eğitimi verildi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında 2023-2024 Eğitim ve öğretim döneminde ilk ve ortaokul öğrencilere yönelik 6 bin 908 öğrenciye okullarında trafik güvenliği eğitimi verdi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içerisinde, toplamda 6 bin 908 öğrenciye okulda trafik eğitimi verildi.

Trafikte bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla yola Çıkan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, trafik kazalarını en aza indirmek için eğitimlere çocuklara temel atarak başladı. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik trafik eğitimleri yıl boyunca devam etti.

Proje kapsamında, trafik bilinci ile yetişmesi, Trafik bilincinin nesilden nesile taşınması, Trafikte yaşanan can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi, Tüm çocukların trafik kurallarına uymada alışkanlık kazanmalarının sağlanması amacıyla yürütülen Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında 2023-2024 Eğitim ve öğretim döneminde ilk ve ortaokul öğrencilere yönelik 6 bin 908 öğrenciye okullarında trafik güvenliği eğitimi verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla eğlenerek trafik eğitiminin temelleri atıldı. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri olarak çocuklarımıza karşı üzerimize düşen görevlerin farkındayız. Bu bilinçle çocuklarımıza trafik kuralarının önemini ve farkındalığını öğretmek için eğitimlerimize devam ediyoruz” denildi.