Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

8/24Erzincan tanıtım günleri etkinliklerin ilkinde Refahiye ilçesi tanıtıldı

Erzincan Valiliği himayelerinde ilki bu yıl düzenlenen 8/24Erzincan tanıtım günleri başladı. Her gün bir ilçenin tanıtıldığı etkinliklerin ilkinde Refahiye ilçesi tanıtıldı.

Erzincan Valiliği himayelerinde ilki

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve Kent protokolünün katılım sağladığı 8/24Erzincan tanıtım günleri etkinlikleri kapsamında Dört yol Cumhuriyet Meydan’ında kurulan Refahiye tanıtım günleri standına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kurulan stantları gezerek Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu’ndan bilgi alan Vali Aydoğdu burada yaptığı konuşmasında; Erzincan’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. 8/24 Erzincan Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında burada her gün bir ilçemizin tanıtımı olacak. Burada giysilerinden kültürlerine, yöresel ürünlerinden, halk oyunlarına kadar kendilerine has tanıtımlarını yapacaklar. Refahiye ilçemizin açtıkları stantlarda vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Diğer ilçelerimizde kendilerini tanıtacaklar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yurt dışından geldiğini aslen Erzincanlı olduğunu söyleyen Aysun Türkyılmaz; Bu yıl memleketim Erzincan’ı görmek gezmek için ailece geldik. Erzincan Valiliğimiz çok güzel bir etkinlik düzenlemiş. Stantları gezdim, ilçeye ait balı meşhurmuş değerlendirdim. Yöresel kıyafetlerini gördüm. Turizme yönelik Dumanlı Tabiat yaylası hakkında bilgi aldım. İnşallah bir daha ki geldiğimde ilk ziyaret edeceğim yerlerden olacak. Valimiz çok aktif, böyle bir tanıtım etkinliği düzenlediği için şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haberler