Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

9 Erzincanlı Başkanlık Yarışında

31 Mart 2019 yerel seçimleri için Siyasi Partiler, Belediye Başkan ve Meclis Üyeleri Adaylarını belirleyerek, kesin aday listelerini seçim kurullarına sundular.

31 Mart 2019 yerel

31 Mart 2019 yerel seçimleri için Siyasi Partiler, Belediye Başkan ve Meclis Üyeleri Adaylarını belirleyerek, kesin aday listelerini seçim kurullarına sundular. İstanbul’da, 1 Büyükşehir olmak üzere, 8 İlçede Erzincanlı Belediye Başkanlığı için yarışacak.

31 Mart yerel seçimlerinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) bir Büyükşehir ve bir İlçede, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2 ilçede, Demokratik Sol Parti (DSP) 4 ilçede ve Saadet Partisi (SP) bir İlçede, Erzincanlı Aday gösterdi.

AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına, Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı ve TBMM Başkanı Refahiyeli Binali Yıldırım’ı aday gösterdi. AK Parti, 2 dönemdir Sultanbeyli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erzincan Merkezden Hüseyin Keskin ile yola devam diyerek, yeniden Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı yaptı.

CHP, Beşiktaş Belediye Başkan Adaylığına Üzümlülü Rıza Akpolat’ı, Kartal Belediye Başkan Adaylığına ise yine Üzümlülü Gökhan Yüksel’i Aday gösterdi.

DSP, Şişli Belediye Başkan Adaylığına İliçli Mustafa Sarıgül’ü, Beyoğlu Belediye Başkan Adaylığına İliçli Hüseyin Özhan’ı, Sarıyer Belediye Başkan Adaylığına, İliçli olan Hümeyra Gürsoy’u ve Büyükçekmece Belediye Başkan Adaylığına yine İliçli olan Ümit Şahbaz’ı aday gösterdi.

SP ise, Üsküdar Belediye Başkan Adaylığına Kemahlı Yılmaz Bayat’ı aday gösterdi.

Haberler