Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TAŞ, Seçim Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Seçim çalışmalarında esnaflarla, kahvehanelerdeki ve sokaktaki vatandaşlarla birebir görüşmelerine ağırlık ve önem veren İsmail TAŞ, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seçim çalışmalarında esnaflarla, kahvehanelerdeki

Seçim çalışmalarında esnaflarla, kahvehanelerdeki ve sokaktaki vatandaşlarla birebir görüşmelerine ağırlık ve önem veren İsmail TAŞ, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini ilk ağızdan dinlemeyi tercih eden TAŞ, bütün enerjimi Erzincan’ı değiştirmek ve güzelleştirmek için kullanacağım diyerek, seçim sonrası Erzincan ve Erzincanlılar için yapacaklarını, projelerini vatandaşlara anlatıyor.

Erzincan Belediye Başkan Adayı İsmail TAŞ yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde, onların samimiyeti ve en az bizim kadar inanmış olmaları bizim enerji ve azim kaynağımız oluyor. İnanıyorum ki; Erzincan için martın sonu bahar olacak. Hep birlikte kazanacağız ve başaracağız. Toplumun her kesimin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve beklentilerini göz önünde bulundurarak, gerçekçi ve ayağı yere basan projelerle geldik. Bu projeler ile Erzincan’da değişim 1 Nisan sabahı başlayacak. Görüşmelerimizde vatandaşımızın her kelimesini önemsiyor ve not ediyoruz. Bu notlar doğrultusunda, proje ekibimizle belirlenen diğer ihtiyaçlar ve eksikler konusunda aralıksız çalışıyor ve projelerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz.

Şu ana kadar kadınlarımıza yönelik olarak açıklamış olduğumuz başlıca projelerimizi sıralarsak; HANIM EVİ, Hem sosyal anlamda, hem turizmin gelişmesi için atılacak bir adımdır. Erzincan’ımızda misafir olan kadınlarımızın konaklamaları ve Erzincanlı kadınlarımızın, vakit geçirebilmeleri için gerçekleştirilecek bir projedir. Sosyalleşme ve konaklamanın yanı sıra, içerisinde çocuklar için bakıcıların, acil durumlarda müdahale edecek sağlık görevlilerinin de bulunduğu HANIM EVLERİ ile kadınlarımıza alternatif ortamlar sunulacak. HANIMELİ ÇARŞISI ile kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını arttırmak, her alanda olduğu gibi iş alanında da statüsünü güçlendirerek, geleceğe yönelik sağlam adımlar atmasını sağlamak ve özellikle de işsiz kadınlarımıza, beceri ve yetenekleri doğrultusunda vereceğimiz mesleki eğitimlerle, aile bütçelerine katkı sağlamalarına yardımcı olunacak.

HER MAHALLEYE KREŞ

Proje ile kadınlarımızın, sosyal ve iş hayatına katılımlarını arttırmak, çocuklarımızın eğitime ilk adımı attıkları okul öncesi eğitimlerini eksiksiz tamamlamalarına destek olacaklarını belirten Taş, Her mahallemizde açacağımız kreşler tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Seçim çalışmalarımız süresince yeni projelerimizi de açıklamaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler