Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avukatlara Hitabet ve Beden Dili Konulu Meslek İçi Eğitim Verildi

Erzincan Barosu ev sahipliğin de meslek içi eğitim seminerleri devam ediyor. Erzincan Barosu üye avukatlara yönelik Hitabet ve beden dili konulu meslek içi eğitim semineri verildi. Seminere 110 Üye avukat katıldı.

Erzincan Barosu ev sahipliğin

Erzincan Baro başkanlığı tarafından Erzincan barosu üye avukatlara yönelik eğitim seminerleri sürüyor. Erzincan Barosu Toplantı salonunda gerçekleştirilen seminer Av. Erdem Eren sunumu ile gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk; “Yeni dönemimizde bu bizim 16’ıncı meslek içi eğitim seminerimiz. Biz meslektaşlarımızın meslek içi gelişimlerine katkı verdiğimiz kadar hem de kişisel gelişimlerine önem veriyoruz. Mesleğimiz sosyal bir meslek insen ilişkilerini gerektiren güzel konuşmayı gerektiren beden dili sözlü sözsüz iletişimin gerektiren bir meslek dalı. En önemli unsur etkili iletişim. Karşı taraf tarafından anlanması. Katılımcılara iyi dinlemeler diliyorum.

Başkan Av. Âdem Aktürk,  “Meslek içi eğitim seminerinde 110 meslektaşımıza eğitim verdik. Güzel sunumları ve paylaştıkları kıymetli bilgiler için Av. Erdem Eren’e teşekkür ederiz” dedi.

Erzincan Baro başkanı Av. Âdem Aktürk’ün kısa teşekkür konuşmalarının ardından, Seminere Konuşmacı olarak katılan Av. Erdem Eren sunumunu gerçekleştirdi. Yoğun ilginin olduğu seminerde meslek hayatı boyunca faydalı olacak bilgiler verildi.

Haberler