Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Av. Bayram’dan Erzincan Barosuna Ziyaret

27. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram Erzincan Baro Başkanlığını ziyaret etti. Av. Bayram, Memleketim Erzincan’a her ziyaretimde Erzincan Borusunu ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunuyoruz dedi.

27. Dönem AK Parti

26. Dönem AK Parti Erzincan Milletvekili ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili olan Av. Serkan Bayram bir dizi ziyaretler için geldiği Memleketi Erzincan’da Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk’ü baro başkanlığında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Erzincan Barosu olarak yapılan çalışmalar ile ilgili olarak Milletvekili Bayram’a bilgiler veren Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Türkiye barolar birliğinin katkılarıyla Erzincan iline çok güzel bir bina kazandırdıklarını belirtti. Hizmet içi eğitimler kapsamında etkinlikler düzenlediklerini de belirten Başkan Aktürk, Milletvekili Bayram’dan meclis gündeminde olan avukatlık mesleği ile ilgili çalışmalar ve Yargı reformu öncesinde Adalet bakanı Abdülhamit Gül’ü ziyaretlerinde gündeme aldıkları konular ile ilgili olarak destek isteyerek ziyaretinden dolayı Milletvekili Bayram’a teşekkür etti.

24. Dönem AK Parti Erzincan Milletvekili ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili olan Av. Serkan Bayram ise kendisinin de Avukat olduğunu dolayısıyla her Erzincan’a geldiğinde Erzincan Barosunu ziyaret ettiğini belirtti. Özellikle yeni Meclis döneminde gündeme gelecek olan Yargı reformu strateji belgesi ile ilgili olarak bilgi veren Milletvekili Av. Bayram Mecliste Avukatlarımızın kişisel haklarının savunucusu olmaya devam edeceğim dedi.

Haberler