Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu, gaziler ziyaret edildi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Erzincan’da Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan 251 kişi ve tüm şehitler için Erzincan Valiliğince mevlit okutuldu.

15 Temmuz Demokrasi ve

Erzincan Valiliği tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında Erzincan merkez Terzibaba Camii’nde mevlidi şerif programı düzenledi. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda mevlidi şerif okutuldu. Program, İl Müftüsü Muharrem Gül’ün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar ve tüm şehitler için yaptığı dua ile sona erdi.

Programa, Vali Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, vali yardımcıları, Kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, Emniyet teşkilatı personelleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Mevlidi Şerif programının ardından Vali Aydoğdu ve beraberindekiler 15 Temmuzda vatanın bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği için büyük bir cesaret, kahramanlık ve fedakarlıkla canları pahasına mücadele ederken gazilik şerefine nail olan Erzincan İl Emniyet müdürlüğü kadrosunda görevli Gazi Polis Memuru Can Gülsever ile Tugay Toprak’ı evlerinde ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette Gazi Polis Memuru Can Gülsever ile Tugay Toprak’a Türk Bayrağı ve Kuran’ı Kerim hediye edildi.

Haberler