Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaz Kur’an kursları devam ediyor

Yaz Kur’an kursları devam ediyor. Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, Yavuz selim Camii ve Halit paşa Kardeşler Camii “Yaz Kuran kurslarına gelen öğrencileri ziyaret etti.

Yaz Kur’an kursları devam

Öğrencileri tebrik etmek ve hasbıhalde bulunmak için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten İl Müftüsü Gül; bu kurslarda sağlam ve sahih dini bilgiler öğretilmektedir. Vatan, millet, ezan, bayrak sevgisi öğretilmektedir” dedi.

Yaz Kuran kurslarında dersler, Diyanet İşleri Başkanlığının öğretim programına göre işlenmekte olduğunu söyleyen İl Müftüsü Gül; Çocuklarımız bu kurslarda eğlenmekte, oynamakta ve aynı zamanda öğrenmektedirler. Kurslarımızda; Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere itikat, ibadet, siyer, ahlak, sosyal ve kültürel etkinlikler dersleri verilmektedir.

Gül; bu kurslarımıza gelen öğrencilerimiz başta olmak üzere öğrencilerimizin annelerini, babalarını, yakınlarını aynı zamanda bu kurslarımızda gayretle çalışan imam-hatip, müezzin-kayyım ve Kuran kursu öğreticilerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi

Haberler