Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Köroğlu, Refahiye Dumanlı Tabiat Parkına yatırım devam edecek

Dumanlı Tabiat Parkındaki turizm potansiyelini arttırmak için Refahiye Kaymakamlığı koordinesinde kurulacak at biniciliği ve tarihi oba kurulumu için dumanlı bungalov evler mevkiinde incelemelerde bulunan Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu, yatırımların devam edeceği müjdesini verdi.

Dumanlı Tabiat Parkındaki turizm

Erzincan’ın Refahiye İlçesi ilçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Dumanlı Tabiat parkına yatırım yapılacağını belirtti.

Dumanlı Tabiat Parkını ziyaret eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Köroğlu, açıklamalarda bulunarak GSM operatörlerinin bu yıl içerisinde bölgede yatırım yapacaklarını söyledi.

Erzincan’ın Refahiye ilçesindeki, 2017 yılında Türkiye’nin 219’uncu tabiat parkı ilan edilen Dumanlı Yaylası, yemyeşil ormanlık alanıyla ziyaretçilerini kendisine hayran bırakıyor. Refahiye Kaymakamlığı koordinesinde kurulan ve hizmete başlayan Dumanlı Tabiat Parkındaki at çiftliğinin üst yapı ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Köroğlu, ahşap evlerde kalan vatandaşların at çiftliğinden ücretsiz yararlandıklarını belirterek, “bu yıl GSM operatörleri bölgede yatırım yapacaklar. İnşallah yapılan yatırımlarla doğayı tercih eden yerli ve yabancı turistlerimizin ilk tercih yeri Refahiye Dumanlı yaylası olacak” dedi.

Haberler