Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül’den Anagold firmasının toplu işten çıkarma kararına tepki

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İliç’teki altın madenini işleten Anagold firmasının toplu işten çıkarma kararına tepki gösterdi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İliç’teki altın madenini işleten Anagold firmasının toplu işten çıkarma kararına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

SARIGÜL, İLİÇ’TE ACIMIZ TAZE, HEMŞERİLERİMİN EKMEĞİYLE, AŞIYLA OYNAMAYIN

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İliç’teki altın madenini işleten Anagold firmasının toplu işten çıkarma kararına tepki gösterdi. Mustafa Sarıgül, “Yıllardır bu firmada çalışan, bu firmanın zor zamanlarına tanık olan, yakın çalışma arkadaşlarını kaybeden işçilerin ekmekleriyle oynanması doğru değildir. Buna izin verilemez, Çalışma Bakanlığını göreve davet ediyorum.” dedi.

YÜKSEK KARLAR EDERKEN İŞÇİLERLE Mİ PAYLAŞIYORSUNUZ DA ZARAR ETTİĞİNİZDE İLK AKLINIZA GELEN İŞÇİ ÇIKARMAK OLUYOR?

“Yüksek karlar ettiğiniz zaman işçilerle mi paylaşıyorsunuz da zarar ettiğinizde ilk aklınıza gelen işçi çıkarmak oluyor,” diyen Sarıgül, “Haziran ayında yaptığınız açıklamada işçi çıkarmanın planlarınız da olmadığınızı söylediniz. 2 ay sonra ne değişti de bugün işçi çıkarıyorsunuz?” diye sordu.

İliç’teki şirket yetkililerine seslenen Sarıgül; “İliç’te acılar taze, hemşerilerimin huzurunu bozmayın, bu kararınızdan vazgeçin, başka önlemler alın,” dedi.

Haberler