Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaman Bir Aileyiz

Üyelerine çeşitli seminer, eğitim kültürel etkinlik düzenleyen Erzincan Barosu son olarak üyelerine yönelik Güney doğu gezileri kapsamında Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin gezisi düzenledi.

Üyelerine çeşitli seminer, eğitim

Erzincan Barosu sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Üyelerine çeşitli seminer, eğitim kültürel etkinlik düzenleyen Erzincan Barosu son olarak üyelerine yönelik Güney doğu gezileri kapsamında Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin gezisi düzenledi.

Erzincan Barosu üyelerine yönelik Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin düzenledi. Düzenlenen gezi programına aileleri birlikte katılım sağlayan üyeler 5 gün boyunca Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin’in eşsiz güzelliklerini inceleme imkânı buldu. 

Düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak açıklama yapan Erzincan Barosu Başkanı Av. Âdem Aktürk, Erzincan Barosu mensubu olmak ayrıcalıktır diyerek başladığı konuşmasında; “ farklı dinlerin, dillerin, ırkların, mezheplerin kardeş olduğu, Peygamberler şehri ve birlikteliğin şehri olarak bilinen Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin’deydik..

İlk Olarak Mardin’i ziyaret eden Baro üyesi avukatlar ve aileleri ilk olarak Kasımiye medreselerini ziyaret ettiler. Mor Gabriyel kilisesi ziyareti sonrası Hasankeyf turu sonrası Diyarbakır’a geçen Erzincan Barosu avukatları, Diyarbakır’ın tarihi alanlarını ziyaret ettikten sonra Diyarbakır iline özgü müzikli Fasıl gurubu eşliğinde eğlendiler.

Son olarak Şanlıurfa ziyaretlerinde,  Halfeti (Tekne turu ile Batık Şehir ziyareti), Göbekli Tepe, Balıklıgöl, Rizvaniye Cami, Mevlit-i Halil (Dergâh) Camii ve mağarası ( Hz. İbrahim in doğduğu makam), İsotcular Çarşısı gezisi ile programlarını tamamladılar.

Geziye katılan Erzincan Barosu avukatları Başkan Aktürk’e teşekkür ederek yılın yorgunluğunu üzerlerinden attıklarını sosyal etkinliklerin devam etmesine vurgu yaptılar.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler