Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karabayır, Bir Yanım Erzincan

Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Karabayır, yaklaşık yaklaşık 4 yıl görev yaptığı Erzincan İlinde İl Müftülüğünü ziyaret ederek eski mesai arkadaşları ile hasret giderdi.

Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz

Ordu İlinde gerçekleştirilecek olan İl Müftüleri toplantısına katılmak için Ordu iline giden Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Karabayır, yaklaşık yaklaşık 4 yıl görev yaptığı Erzincan İlinde İl Müftülüğünü ziyaret ederek eski mesai arkadaşları ile hasret giderdi.

2 Ağustos 2014 yılında Erzincan İl Müftülüğü görevine getirilen Yavuz Karabayır, 3 Mayıs 2018 tarihine kadar görev yaptığı Erzincan İl Müftülüğünde İl Müftülüğü çalışanları ve Erzincan Halkı ile çok iyi ilişkiler kurmuş ayrılırken bir tarafının Erzincan’da kaldığını ifade etmişti.

30 Nisan’da Ordu’da yapılacak olan İl Müftüleri toplantısı öncesi Erzincan İl Müftülüğünü ziyaret eden Eski Erzincan İl Müftüsü ve Şimdiki Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Karabayır Erzincan İl Müftülüğünde çalışanlar tarafından oldukça sıcak karşılanırken eski mesai arkadaşları ile hasret gideren Karabayır, Erzincanlıları her zaman Diyarbakır’da misafir etmekten onur duyacağını ifade etti..

Yavuz Karabayır

1969 yılında Sarıkamış`ın Parmakdere Köyü’nde dünyaya geldi.
İlk, Orta ve İmam Hatip lise tahsilini Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde tamamladı.
1988 yılında Adapazarı’nın Kaynarca ilçesi Birlik Köyü’nde İmam-Hatip olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Adapazarı merkez Harmantepe Köyü, İstanbul Halıcı Turşucu Hüseyin Çelebi camii ve Erzurum Üniversitesi Lojmanlar Camii’nde, imam hatip olarak görev yaptı.
1997 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Askerliğini yaptıktan sonra, Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Eğitim Merkezini 2003 yılında bitirdikten sonra Adıyaman ili Besni ilçesine vaiz olarak atandı.
Sırasıyla Adıyaman İli Çelikhan ve Samsat ilçelerinde, Düzce ili Yığılca ve Kaynaşlı ilçelerinde müftü olarak görev yaptı.
Evli ve üç çocuk babası olan Müftü Yavuz Karabayır  2009 yılı Ekim ayında Düzce Kaynaşlı İlçesine Müftü olarak atanan ve buradaki görevini yürütürken, 2 Ağustos 2014 tarihinde Erzincan İl Müftülüğüne müftü olarak atanmıştı.

Haberler