Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 Ağustos, ulusumuzun tarih sahnesinde yeniden doğuşunun bir simgesidir

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü coşkuyla kutlayarak, milletin bağımsızlık mücadelesine olan inancını ve azmini vurguladı.

AK Parti Erzincan Milletvekili

“MİLLİ GURURUMUZUN TEMELİDİR”

Karaman, mesajında şunları ifade etti: “30 Ağustos, ulusumuzun tarih sahnesinde yeniden doğuşunun bir simgesidir. Kahraman Türk ordusunun kazandığı bu büyük zafer, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük aşkının en güzel örneğidir. Bu topraklarda yaşayan her birey, bu zaferin gururunu taşımaktadır.”

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ OLALIM”

Zaferin getirdiği özgürlüğün, Türkiye’nin geleceği için bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Karaman, “Bugün birlik ve beraberlik içinde, bu topraklarda barış içinde yaşamak için var gücümüzle çalışmalıyız. Her bir vatandaşımızın katkısı, ülkemizin gücünü artıracak ve daha parlak yarınlar inşa etmemize yardımcı olacaktır.” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYALIM”

Karaman, “Bu ulvi zaferi kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını saygı ve minnetle anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tüm halkımıza kutlu olmasını diliyorum.” diyerek mesajını tamamladı.

Haberler