Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde, motosiklet şov

Erzincan’da Türkiye Şampiyonu ünlü akrobasi şovmeni Bilal Birkan Polat Ergan Dağı kayak Merkezi’nde yaptığı motosiklet şovu vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Erzincan’da Türkiye Şampiyonu ünlü

Erzincan 3’ncü motosiklet festivalinde Motofest kapsamında, çevre illerden gelen motosiklet tutkunları Ergan’da kamp yaptı. Festivalde yarışmalar öncesinde, Türkiye Motosiklet Akrobasi Şampiyonu Bilal Birkan Polat Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde motosiklet akrobasi gösterisi yaptı. Polat, sergilediği etkileyici performansla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, eşi Emine Aydoğdu’yla birlikte, Erzincan MOTOFEST 2024 Festivali için Erzincan’da bulunan motorcuları, Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde ki kampı ziyaret etti.

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde ki kamp alanında bulunan motorcularla sohbet eden Vali Hamza Aydoğdu ve eşi Emine Aydoğdu daha sonra Türkiye Motosiklet Akrobasi Gösterisi Şampiyonu Birkan Polat’ın gerçekleştirdiği ve unutulmaz anlar yaşattığı motosiklet şovunu izlediler.

HER ŞEHİRDE BİZİM ŞEHRİMİZİN GÜZELLİKLERİNİ ANLATIYORLAR

Kamp ateşini de motosikletinin egzozundan çıkardığı ateşle yakarak Ergan Dağı Kayak Merkezi’ndeki akrobasi şovuna devam eden Şampiyon Birkan Polat’a ve tüm motorculara teşekkür eden Vali Aydoğdu burada yaptığı konuşmasında; Motofest festivalinin 3’ncüsü yapıldı. bugün burada yaklaşık olarak bin iki yüzün üzerinde misafirimiz var. Farklı illerden gelen motor sporları başkanımız var burada. Ve onların da deyimiyle Türkiye’de şu ana kadar gerçekleşen en güzel organizasyon tabirini kullandılar. Bizlerde çok mutlu olduk. Arkadaşlarımızın yaptığı organizasyonun akışı bugün itibariyle hiçbir eksiklik olmadan mükemmel bir akış içerisinde tamamlandı. Burada organizasyonun amacı ilimize gelen misafirleri samimi bir şekilde kalpten kalbe yol açıp ilişki kurabiliyorsanız onlarda gittikleri her şehirde bizim şehrimizin güzelliklerini anlatıyorlar. İnşallah gelecek yıl eksiklerimizi de görerek çıtayı daha yükseğe, daha yükseğe çıkararak Erzincan’ımızı ve Erzincan’ımızın güzelliklerini tanıtmaya devam edeceğiz. Ben öncelikle Erzincan’daki motor kulübü başkanımız Serkan beye yürekten teşekkür ediyoruz. Vali Yardımcımız Mehmet Emre Canpolat ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Burak Mumcu’ya çok teşekkür ediyorum. Erzincan’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Haberler