Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yoğun İlgi Gördü

Erzincan Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde Ergan Kayak Merkezinde 10-17 yaş arası öğrencilere ücretsiz kayak kursu veriyor. Beyaz Masa tarafından alınan kurs başvurularına talep yoğun oldu.

Erzincan Belediyesi tarafından yarıyıl

Erzincan Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde Ergan Kayak Merkezi’nde 10-17 yaş arası öğrencilere ücretsiz kayak kursu veriyor. Erzincan Belediyesi Beyaz Masa tarafından alınan kurs başvurularına talep yoğun oldu.

Erzincan Belediyesi Beyaz Masa tarafından alınan kurs başvurularına talep yoğun oldu. Açılacak kayak kursuyla ilgili olarak konuşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin baş tacıdır. Onlar için ne yapsak azdır. Yarıyıl tatilinde Türkiye’nin en güzel kayak tesislerinden Ergan Kayak Merkezi’nde çocuklarımızı kayak ve SNOWBOARD ile tanıştırmak adına ücretsiz bir kurs organizasyonu düzenledik.

Aileler ilk günden itibaren yoğun bir taleple başvurularını gerçekleştirdiler. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız için birçok farklı etkinliğe imza atmaya devam ediyoruz. Haydi, Çocuklar Ergan’a sloganıyla başlattığımız kurslarımıza yaklaşık 250 kişilik bir talep aldık. Kaydı alınan tüm çocuklarımızı kayak kursuna alacağız. Erzincan Belediyesi olarak Erzincanlı hemşerilerimize ilk gün ki aşkla hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler