Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK parti Başkan Adaylarını Tanıttı

AK Parti Başkan adaylarını tanıttı. Erzincan Merkez belediye Başkan adayı ile 8, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım Programı AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanı Lütfü Elvan’ın katılımı ile yapıldı.

AK Parti Başkan adaylarını

AK Parti Başkan adaylarını tanıttı. Erzincan Merkez belediye Başkan adayı ile 8, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım Programı AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanı Lütfü Elvan’ın katılımı ile yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanı Lütfü Elvan ve Milletvekilleri Süleyman Karaman İle Burhan Çakır’ın katılımı ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Kasapoğlu Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Programda AK Parti Erzincan Merkez, İlçe ve Belde belediye başkan adayları tanıtımı yapıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Kasapoğlu Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım programına Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı.

Tanıtım programının açılış konuşmalarını Yapan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci; 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Partimizin ilimiz belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında; “Bundan 18 yıl önce ülkemiz bir ekonomik ve siyasi karmaşanın tam ortasındaydı. Bu ortamda geleceğe umut olan ve güçlü ve lider Türkiye’yi kurmak vaadiyle kuruldu Ak Partimiz. Aslında o günlerde sadece bir parti kurulmamış, halkımızın geleceğe olan umutları, yarının Türkiye’sine ait beklentileri de yeniden yeşermişti. O günden bu yana, Yüce milletimizin desteği ile Ak Parti kesintisiz olarak gerek ülke gerek ise yerel siyasette yönetime damgamızı vurduk. Girdiğimiz 6 genel seçim, 3 yerel seçim ve 3 referandumdan başarı ile çıkmayı başardık. Bu gün yeni bir yerel seçimin arifesindeyiz. Bu seçimden de partimiz lider parti olarak çıkacak ve Ak Kadrolar ülkemizde yine başarı hikâyeleri yazmaya devam edecek inşallah. Buna inancımız tamdır” dedi.

Daha sonra konuşmalarını yapan ve 2. Dönem AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı olan Cemalettin Başsoy, aday tanıtım toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz, yeniden birlikteyiz, Rabbime sonsuz hamt ediyor şükrediyorum. Bu şehir bizi büyüttü, ant içtik, bizde bu şehri büyüteceğiz diyerek başladığı konuşmasına; “ben 2008 yılında sayın cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın olurlarıyla teşkilatımızın destekleri ile merkez ilçe başkanı oldum. daha sonra il başkanı ve 2014 yerel seçimlerde hemşerilerimizin büyük bir teveccühü ile belediye başkanı oldum. On bir yıldır bu şehre hizmet ediyorum. bu şehre bir zere kadar faydam dokundu ise rabbime sonsuz şükrediyorum.

Bu dönem içerisinde sayın başbakanımızın destekleri ile bu şehri imar etmek için çok çalıştık. Milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla teşkilatlarımızla çok çalıştık. Son on yedi yılda şehrimize çok şey kazandırdık. Şehrimizin alt yapısını, üst yapısını tamamladık. Arıtma tesisini, jeotermal kaplıcalarını, itfaiye binamızı, et entegre tesisimizi, canlı hayvan pazarımızı, Esentepe’yi, Binali Yıldırım parkını, çöpten enerji tesislerimizi, ekşi su mesire alanımızı, on sekiz yeni parkımızı, iki adet çok büyük battı çıktı kavşağımızı, on beş temmuz şehitler parkımızı, yer altı çöp konteynırlarımızı, elli yeni iş makinamızı hayata geçirdik şehrimize kazandırdık.

Rabbim şahit olsun. Ustalık dönemimizde can Erzincan’ımıza bugüne kadar yaptıklarımızın kat kat fazlasını yapacağım. Bunu sizlerle siz değerli hemşerilerimle teşkilatlarımızla milletvekillerimizle başaracağız. Meclis başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın destekleriyle, dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle başaracağız, sizlerin destekleriyle başaracağız” dedi.

Daha sonra Konuşmalarını yapan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Burhan Çakır ve Süleyman Karaman, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin Ülkemize ve İlimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, Sayın Başbakanımız Meclis Başkanımız Binali Yıldırım’ın selamları var sadece Erzincan Değil İlçeleri de sizlerde istiyorum dedi. Hep birlikte çalışarak sözümüzü yerine getirelim dediler.

Tanıtım öncesi son olarak konuşmalarını yapan AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanı Lütfü Elvan Erzincan’da olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek,  2002 yılından itibaren AK Parti İktidarlığı döneminde Türkiye kabuğunu kırmış, Dünyaya açılmış, tapuları yıkmış ve gerçek kimliğine kavuşmuştur dedi.

Elvan konuşmalarında; “Evet burada bu koca salonu doldurarak Erzincan’ın seçime hazır olduğunu gösteriyorsunuz. 17 yıllık iktidarlık dönemimizde her halde Erzincan için yapılanları anlatsak saatler alır. Eski Erzincan ile şimdi baktığımızda yepyeni evler, parklar, asfaltlar ve hizmet binaları.

Türkiye’nin en az Evet işsizlik oranlarına baktığımızda Türkiye’nin en düşük işsizlik oranlarına sahip olan illerimizin başında Erzincan geliyor, bu başarıda sizlerin katkısı var sizlerin emeği var Sizlere gayreti var. Artık Erzincan biraz önce ifade ettiğim gibi doğunun İncisi daha da büyümeye daha da güçlenmeye ve örnek modern bir şehir olmaya devam edecektir. Sevgili kardeşlerim 1990’lı yılların başında götürmek istiyorum, o yıllarda Süleyman Bey çok iyi bilirsin belki birçoğunuz bilmezsiniz ama İstanbul’da sular akmıyordu, çöpler yığın halindeydi çöpler toplanmıyor bu insanlar dışarı çıkmaya korkuyorlardır böyle bir İstanbul vardı, Sadece İstanbul değil Türkiye’nin birçok kentinde bu sıkıntılar yaşanıyordu 1994 yılında adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan doğdu ve Türkiye’deki AK belediyeciliği başlattı.. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği sadece Türkiye’de değil sadece İstanbul’da değil sadece Erzincan da değil tüm dünyada konuşuluyor Sevgili kardeşlerim İstanbul’da için o Haliç’in kokusundan kurtulmak bir hayaldi O çöp dağlarını ortadan kaldırmak bir hayaldi, ama bir adam geldi ya adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan geldi ve tüm belediyeciliği İstanbul olarak kaldırdı ve İstanbul’daki Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği tüm belediyelerimize örnek olduğu Erzincan’a örnek olduğu Ankara’ya örnek olduğu Konya’ya örnek olduğunu Kayseri örnek oldu ve gönüllerimiz de şahlanmaya başladı.. Gerçek anlamda marka şehirler çıkmaya başladı. Biraz önce belediye başkanımız kısaca değindi. İnşallah önümüzde ki günler de sizlere çok detaylı olarak Önümüzdeki 5 yıl da daha neler yapacağını anlatacak. Bizim için durmak yok çalışacağız,  çalışacağız,  çalışacağız dedi.

Bu ülkenin gelişmesini kalkınmasını istemeyenlerin olduğunu görüyoruz,  düşünün 16 yıllık süreçte başımıza neler gelmedi ki,  hani derler ya pişmiş tavuğun başına gelmeyen kalmadı diye Aynen bizim başımıza daha çok şeyler geldi. 367 krizi mi dersiniz? 17/25 Aralık darbe girişimi mi dersiniz Gezi olaylarını dersiniz Parti kapatma kararı ile ilgili başvurular mı dersiniz neler, neler ama Allah’a çok şükür Allah’a çok şükür sizlerin desteğiyle sizlerin dik duruşu ile bunların hepsinin üstesinden geldiniz dedi. Türkiye’nin ekonomide dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri olacağını belirten Elvan, Bizim yükselmemizi istemeyenler her şeyi yapıyorlar ama ne yaparlarsa yapsınlar bizim önümüzü kesemeyecekler. Bizler biliyoruz ki milletimiz ne dedi Millî İradenin üzerinde bir irade yok dediler bunu 15 Temmuz’ da gösterdiler. Bu millet Ay Yıldızlı bayrağına sadık kaldıkça, devleti için milleti için çalışmaya devam ettikçe Bu millet güçlenmeye devam edecektir” dedi.

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanı Lütfü Elvan konuşmalarının ardından Erzincan Belde belediye başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve Merkez Belediye Başkanlarını teker, teker tanıtımı için sahneye davet etti.

Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy

İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Çayırlı =Atınç Bahadır

İliç=Mustafa Gürbüz

Kemah=Osman Öner,

Kemaliye=Erdem Atmaca

Otlukbeli=Vahdet Ercan

Refahiye =Çakmak Paçacı

Tercan=Lokman Gültekin

Üzümlü=Ahmet Sazlı

BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Altınbaşak = Selim Yeniçeri

Çadırkaya = İshak Birol

Çağlayan = Hakan Ada

Kargın= Zafer Kaya

Mercan Mustafa Seslikaya

Mollaköy=Kadir Akar

Haber: Hasan Çakmak

Haberler