Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekipler Her Yerde

Balıkesir'in Gönen ilçesinde vefat eden 75 yaşındaki Sabri Karaca’nın cenazesi Refahiye ilçesine 22 kilometre uzaklıkta bulunan yolu kapalı olan Aşağı Sütlü köyüne getirilmesine Erzincan İl Özel İdaresi ekiplerinin yardımı ile yapılabildi.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde vefat

Balıkesir’in Gönen ilçesinde vefat eden 75 yaşındaki Sabri Karaca’nın cenazesi Refahiye ilçesine 22 kilometre uzaklıkta bulunan yolu kapalı olan Aşağı Sütlü köyüne getirilmesine Erzincan İl Özel İdaresi ekiplerinin yardımı ile yapılabildi.

Refahiye ilçesi Aşağı Sütlü köyünde kar yağışı ve tipi nedeniyle cenazelerini defnedemeyen köylülerin yardımına özel idare ekipleri yetişti. Gece sabaha kadar kapalı olan köy yolunu ulaşıma açan ekipler cenaze namazı için köy meydanını da temizlediler.

Refahiye ilçesine 22 kilometre uzaklıkta bulunan Aşağı Sütlü köyünde, Balıkesir’in Gönen ilçesinde vefat eden 75 yaşındaki Sabri Karaca’nın cenazesinin köye getirilmesi için köy camiine ulaşamayan köylüler Erzincan İl Özel İdaresi’nden yardım istediler. Erzincan İl Özel İdaresi’ne ait iş makinesi köye ulaşarak köylülerinde yardımı ile köy yolunu ve köyün camisinin yolunu açtı.

Köy yolu ve camii yolunun açılmasından sonra Sabri Karaca’nın naaşı kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler