Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Karaaslan’ı Kartopuna Tuttular

Erzincan Kemah İlçesinde yoğun kar yağışı sebebi ile okulların tatil olmasını fırsat bulan öğrenciler ve velileri kızaklarını eline alarak karın tadını çıkarttılar.

Erzincan Kemah İlçesinde yoğun

Erzincan Kemah İlçesinde yoğun kar yağışı sebebi ile okulların tatil olmasını fırsat bulan öğrenciler ve velileri kızaklarını eline alarak karın tadını çıkarttılar. Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan Kızağı bulunmayan öğrencilere kızak hediye ederek eğlencelerine ortak oldu.

Kemah Kaymakamlığı, Kemah İlçe Belediye Başkanlığı ve Kemah İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kızağı olmayan öğrencilere kızak hediye ederek öğrencilerin karın tadını çıkarmalarında yardımcı oldu.

Eğlenceye Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Kemah İlçe Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Çukadar’da ellerine aldıkları kızaklar ile çocukların ve ailelerinin kızak zevkine ortak oldular.

Öğrencilerin kendilerini görmesinin ardından kartopu yağmurunun başladığını bildiren Karaaslan , “Bizi görünce kartopu atmaya başladılar. Biz de onların sevinçlerine ortak olduk. Keyifli anlar yaşadık. Ortaya samimi ve sıcak görüntüler çıktı. Kar sevinçlerine ortak olmak için oyunlarına dâhil olduk. Öğrencilerimizin yüzlerinde oluşan mutluluk bizler için her şeyden kıymetli.” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler