Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük Avantaj sağlıyor

Erzincan Kent İçi Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, vatandaşları ekonomik avantaj sağlayacak CAN Kart kullanmaya davet ederek bu kullanımın bütçelerine biraz da olsa fayda sağlayacağını belirtti.

Erzincan Kent İçi Ulaşım

Erzincan Kent İçi Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, vatandaşları ekonomik avantaj sağlayacak CAN Kart kullanmaya davet ederek bu kullanımın bütçelerine  biraz da olsa fayda sağlayacağını belirtti.

Yıl içerisinde milyonlarca yolcuya hizmet verdiklerini açıklayan Albayrak, toplu taşıma da yapılan son zamların vatandaşımızın bütçesine bir miktarda katkı sunmaları için CAN Kart kullanmaların öneriyoruz ifadelerine yer verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Erzincan Kent İçi Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şunları kaydetti; “ 100 araç filomuzla hizmet ediyoruz Erzincan halkına. 11 milyon 607 bin 463 kişi 2018 yılı içerisinde taşımışız. Bu taşınan yolcu sayısının 2 milyon 518 bin  514 kişisi ücretsiz olarak taşıma yapmışız.

Konuşmasına devam eden Albayrak, 2018 yılı Türkiye de ki ekonomik şartlar olumsuz yönde etkilendi. Sektör olarak bizlerde etkilendik. Geldiğimiz nokta da bu fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu görmemiz gerekir. Sürekli maliyet girdilerinin artması etkiliyor. Fiyat artışları da yaklaşık  yüzde 10 – 12 gibi artış oldu.  Fiyat artışlarında ki vatandaşlarımızın bütçelerine çok yansımamaları adına CAN Kart kullanmalarını öneriyorum. Fiyatı biraz daha uygun, hem de hizmet noktasında bizim denetim etmemiz tespit etmemiz açısından bize kolaylık da sağlıyor.

Kendileri içinde nakit ödemektense CAN Kart kullanımı biraz daha iktisatlı oluyor” diye konuştu.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler