Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Askıya Çıkıyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimi öncesi seçmen kağıtları 4 Ocak – 17 Ocak 2019 tarihleri arasında askıya çıkıyor. Listelerin mutlaka kontrol edilmesi uyarısı yapıldı.

31 Mart 2019 tarihinde

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimi öncesi seçmen kağıtları 4 Ocak – 17 Ocak 2019  tarihleri arasında askıya çıkıyor. Listelerin mutlaka kontrol edilmesi uyarısı yapıldı.

Seçmen listelerinin askıya alınması ile ilgili olarak açıklama yapan  Erzincan Muhtarlar Derneği Başkanı Oğuz Tekcan şu açıklamalarda bulundu; “ 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimi dolayısıyla muhtarlık bölgesi asli listeleri 4 Ocak 2019 tarihinde askıya çıkarılıp 17 Ocak 2019 tarihinde  askıdan indirilecektir. Bu süre zarfında bütün Erzincan halkının ve mahalle sakinlerimizin listeleri kontrol ederekten isimlerinin olup olmadığını kontrol etsinler. İsimleri olmayan vatandaşlarımızın nüfus müdürlüğüne kimlik bilgileriyle birlikte başvurmaları önemle rica olunur.

Bu seçimde yeni uygulanacak bir uygulama ile evlerinde yatalak hastası olanlar raporlarını beyan ettikleri takdirde  4 Ocak – 17 Ocak tarihleri arasında seçim il müdürlüklerine müracaatları halinde seyyar sandık uygulaması ile evlerinde oy kullanma imkanı sağlanacaktır” dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler