Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet Vermeye Başladı

Uzun süre eksikliği bulunan ve vatandaşların başka illere giderek çocuklarının tedavisini yaptırmak zorunda kaldıkları Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Uzun süre eksikliği bulunan

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk ergen ve ruh sağlığı uzmanı olarak göreve başlayan Çocuk ergen ve ruh sağlığı uzmanı uzman Dr. Melike Kevser gül, poliklinik hizmeti vermeye başladığını ve haftanın beş günü hastalarını beklediğini belirtti.

Çocuk ergen ve ruh sağlığı uzmanı Dr. Melike Kevser gül göreve başlaması ve yapılacak poliklinik ile ilgili olarak bilgiler verdi. Gül açıklamasında; “ Uzmanlık ve lisans eğitimini Kayseri Erciyes Üniversitesi tıp fakültesinde tamamladım. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk ergen ve ruh sağlığı uzmanı olarak göreve başladım, İnşallah uzun süre burada görevimi sürdüreceğim dedi.

Erzincan ilinde bir süre uzman doktor eksiliği olduğunu hasta yakınlarının uzun süreli beklediği veya başka illere tedavi için gittiklerini duyduğunu söyleyen Uzman Dr. Gül, Bugün itibariyle Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk ergen ve ruh sağlığı uzmanı olarak haftanın beş günü hizmet verileceğini belirtti. Sıkıntı yaşayan sorunu olan veya uzun süredir çocuk psikiyatrisi bekleyen aileleri ve çocuk ergenleri polikliniğimize bekliyorum” dedi.

Haberler