Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ulalar Spor Tecrübesiyle Kazandı

Erzincan Merkez Müstakil Atletizm pisti sahasında Erzincan 1. Amatör Küme finalisti Kemah sporu 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanarak Erzincan’ı bal liginde temsil etme hakkını sürdürdü.

Erzincan Merkez Müstakil Atletizm

Ulalar Belediye spor tecrübesi ile Bal ligine devam dedi. Erzincan Merkez Müstakil Atletizm pisti sahasında Erzincan 1. Amatör Küme finalisti Kemah sporu 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanarak Erzincan’ı bal liginde temsil etme hakkını sürdürdü.

Her yıl gösterdiği başarı ile birinci bölgesel ligde final oynama alışkanlığını sürdüren Erzincan 1. Amatör Küme finalisti Kemah spor Amatör lig PLAY aut mücadelesinde Ulalar Belediye spora 2-1 kaybederek Bal ligine yükselemedi

Erzincan Merkez Müstakil Atletizm pisti sahasında oynanan Amatör lig PLAY aut mücadelesine oldukça hızlı başlayan Kemah spor dakikalar 5’i gösterdiğinde golcüsü Zafer ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra tecrübesini konuşturan Ulalar Belediye spor 5 dakika sonra Oben Öztürk ile bulduğu gol ile beraberliği yakaladı. Golden sonra karşılıklı atakların sürdüğü mücadelede başka gol çıkmayınca devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Ulalar Belediye spor sağ kanattan topu iyi getiren Okan’ın yaptığı ortaya iyi kafa vuran Sezai Kaba Takımı Ulalar Belediye sporu 2-1 öne geçiren gole imza attı. Golden sonra sertleşen futbola beraberlik için mücadelesini ve ataklarını sıklaştıran Kemah spor gol bulamazken hızlı ataklarla Kemah spor kalesini yoklayan Ulalar Belediye spor başka gol çıkartamayınca mücadeleyi 2-1 önde tamamlayan Ulalar spor Erzincan’ı Bölgesel Amatör ligde temsil etmeye devam edecek.

Maç sonu değerlendirme de bulunan Ulalar Belediye Spor Teknik Sorumlu Fatih Ciminli, gecem sezonu tecrübe edindiklerini bu sezon hedeflerinin 3. Lig olduğunu belirtti.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler