Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'da Başladı

2018-2019 Sezonu Voleybol Bölgesel Lig Erkekler Grup Müsabakaları 3 İlin katılımı ile Erzincan’da başladı. Gurup maçları sonucunda birinci olan takım 2’nci lige yükselmek için mücadele verecek.

2018-2019 Sezonu Voleybol Bölgesel

2018-2019 Sezonu Voleybol Bölgesel Lig Erkekler Grup Müsabakaları Erzincan’da başladı. 3 İlin katılımı ile gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek olan gurup maçları sonucunda birinci olan takım 2’nci lige yükselmek için mücadele verecek.

Erzincan Merkez Spor salonunda yapılan müsabakalar 3 il katıldı. Erzincan, Sivas ve Erzurum illerinden katılan takımlar 2’nci lige yükselmek için mücadele verecek. 3 gün sürecek olan turnuva sonrasında birinci olan Voleybol Federasyonunun belirlediği bir ilde grup müsabakasına gitmeye hak kazanacaklar.

Voleybol İl Temsilcisi Tuncay Ekinci müsabakalar hakkında bilgiler verdi. Ekinci; “İlimizde bölgesel lig grup maçları oynanıyor şuanda. Katılan takımlar Erzincan Gençlik spor, Sivas Çimento spor, Erzurum Büyükşehir Belediye spor olmak üzere 3 takım yarışıyor. Turnuvamız 3 gün dürüyor.  3 gün süren mücadelenin ardından burada birinci çıkan takımlar 2’nci lige terfi için federasyonunun belirlediği illerde tekrar bu maçlara devam edeceklerdir. Takımlar burada büyük bir mücadele veriyor. Bu turnuvada genç takımlar yarışıyor. Bu takımda yer alan oyuncular üniversite ve lise öğrencilerinden oluşan oyuncular. Aynı zamanda takımların 2 tane 35 yaş üstü oyuncu oynatma hakları var. Şuanda oynana maç Erzincan Gençlik spor ile Sivas Çimento spor arasında yapılmaktadır.” Dedi.

Erzincan Gençlik spor ile Sivas Çimento spor arasında yapılan müsabakanın galibi Erzincan Gençlik spor oldu.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler