Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Şampiyon Kupasını Aldı

Türkiye Şampiyonasında Erzincan İlinden 10 Sporcunun belirlendiği Erzincan İl Birinciliği müsabakaları oynanan Final Mücadelesi ile tamamlandı.

Türkiye Şampiyonasında Erzincan İlinden

Türkiye Bilardo Şampiyonasına katılacak olan sporcuların seçildiği 2019 yılı Bilardo Erzincan müsabakaları yapıldı. Erzincan ilini temsil edecek sporcular yaptıkları maçlar sonrasında aldıkları puanlar Türkiye klasmanında derecelerini de belirliyor.

Türkiye Şampiyonasında Erzincan İlinden 10 Sporcunun belirlendiği Erzincan İl Birinciliği müsabakaları oynanan Final Mücadelesi ile tamamlandı.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve bilardo sever vatandaşların da izlediği mücadelede Muharrem Sayar şampiyon oldu.

Erzincan Mutlu Bilardo Salonunda gerçekleştirilen turnuvada rakipleri önünde tüm müsabakalarını kazanan Muharrem Sayar ile Rıdvan Mutlu arasında oynanan final mücadelesinde yaklaşık iki saat süren mücadeleyi 40-33 kazanan Muharrem Sayar Erzincan Şampiyonu oldu.

Oynanan mücadeleleri ve oynanacak olan final maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi ve Mutlu Bilardo Salonu işletmecisi Rıdvan Mutlu; Türkiye Bilardo Federasyonu her yıl Türkiye şampiyonasına iller bazında katılacak olan sporcuların belirlenmesi için İl şampiyonaları düzenliyor. Bizlerde Erzincan ili olarak 87 sporcunun katılımı ile 2019 yılı Erzincan şampiyonunu belirlemek için başlattığımız turnuvamız sona erdi. Şampiyon olan Muharrem kardeşimi tebrik ediyorum” dedi.

Erzincan İl Şampiyonu olan Muharrem Sayar mutlu olduğunu belirterek,” Bana inanan arkadaşlarımı mahcup etmedim. Burada mücadele eden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah Türkiye şampiyonasında da başarılı bir şekilde Erzincan ilimizi temsil edeceğiz” dedi.

Mücadele sonrasında düzenlenen kupa töreninde konuşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Erzincan İlinde gerçekleştirilen tüm spor müsabakalarına destek verdiklerini belirterek, “bugün burada bulunmamızın nedeni de İlimizde yapılan Erzincan Bilardo şampiyonasına destek olmak, bu spora ne kadar değer verdiğimizin bilinmesi burada bulunmamızda bunun ispatıdır.

Burada 3 bant il birinciliği seçmeleri yapıldı. İlk dört sporcu ile en centilmen sporcumuz olan büyüğümüz abimiz olan sporcumuza da ödül verdik. Antalya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gidecek 10 arkadaşımızın belli olduğu müsabakalar yapıldı. Burada mücadele eden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Biz Erzincan Belediyesi olarak bilardo sporunun gelişmesi için gençlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Şampiyona sonunda Erzincan Belediye başkanı Cemalettin Başsoy derece alan sporculara kupa ve madalyalarını verdi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler