Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Farkı Direkler Engelledi

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. gurupta mücadele veren 24 Erzincan Spor ikinci devrenin ilk maçında Buca sporu konuk etti. Ligin ilk maçında berabere kaldığı Buca sporu 2-0 yenerek ikinci yarıya 3 puan ile başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. gurupta mücadele veren 24 Erzincan Spor ikinci devrenin ilk maçında Buca sporu konuk etti.  Ligin ilk maçında berabere kaldığı Buca sporu 2-0 yenerek ikinci yarıya 3 puan ile başladı.

24 Erzincan spor ligin ilk devresini 17 haftanın sonunda aldığı 5 Galibiyet 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonrası topladığı 20 puan ve eksi 2 averajla 11. Sırada tamamlamıştı. İkinci yarıya ilk 5 hedefi koyan 24 Erzincan sporda birçok oyuncusunu gönderirken yeni transferleri ile ligin ikinci yarısına iddialı olarak girdi.

Ligin ikinci yarısı na kendi sahasında ligin son sırasında bulunan Buca sporu konuk eden 24 Erzincan spor yeni transferleri ile çıktığı ilk maçında her iki devrede bulduğu birer golle sahadan 2-0 galip ayrılarak ikinci devreye 3 puan ile merhaba dedi.

İlk dakikalarda durgun başlayan ve konuk takımı kendi ceza sahasında karşılayan 24 Erzincan spor 20. Dakikadan sonra dengeyi kurarak kanatlardan ataklar yapmaya başladı. 28. Dakikada ara pasını iyi değerlendiren 24 Erzincan sporun golcüsü Ali Öztürk kalecinin altından yuvarladığı top filelerle buluştu. Golden sonra kontra ataklardan gol bulmaya çalışan Buca spor Pozisyon dahi elde edemezken 24 Erzincan sporda cılız ataklarından gol bulamayınca devre 24 Erzincan sporun 1-0 galibiyeti ile tamamlandı.

İkinci yarıya da durgun başlayan 24 Erzincan spor pozisyon bulmakta zorluk çekerken Buca sporda skor elde edemeyince mücadele orta saha ağırlıklı olarak geçti. Dakikalar 80’i gösterdiğinde yine sahneye çıkan 24 Erzincan sporun golcüsü Ali Öztürk ile 2. Golünü buldu. Sol kanattan gelen ortaya iyi yükselen ve kafa ile attığı gol kendisinin ve takımının ikinci golü oldu. İkinci golden sonra fark arayışlarına giren 24 Erzincan spor bulduğu pozisyonlardan ikisi direkte patlarken kalecinin performansı 3. Golü engelledi.

Maçın sonuna ilave edilen 4 dakikada da skor değişmeyince 24 Erzincan spor ikinci devrenin ilk maçında aldığı 2-0 lık galibiyet ile başlarken takımın performansı galibiyete rağmen be inilmedi.

24 Erzincan spor aldığı 3 puan ile puanını 23 ederek bir basamak yükselerek 10. Sıraya yerleşti. Erzincan sporun bir sonraki maçında ligin 3. Sırasında bulunan Serik spora konuk olacak.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler