Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Finalistler Belli Oldu

Türkiye Bilardo Şampiyonasına katılacak olan sporcuların seçildiği 2019 yılı Bilardo Erzincan müsabakaları yapıldı.

Türkiye Bilardo Şampiyonasına katılacak

Türkiye Bilardo Şampiyonasına katılacak olan sporcuların seçildiği 2019 yılı Bilardo Erzincan müsabakaları yapıldı. Erzincan ilini temsil edecek sporcular yaptıkları maçlar sonrasında aldıkları puanlar Türkiye klasmanında derecelerini de belirliyor.

Erzincan Mutlu Bilardo salonunda gerçekleştirilen ve 87 sporcunun katılımı ile yapılan Erzincan İl Birinciliği Bilardo müsabakalarında oynanan yarı final mücadeleleri sonrasında Finale kalan sporcular Cumartesi(Yarın) oynanacak olan final müsabakası ile il birincisi belirlenecek.

İlk Finalist olan Muharrem Sayar Erzincan İlinde son beş yılın birincisi ve Türkiye Klasmanında ilk 20 de bulunan Erzincanlı sporcu Fatih Uçar’ı mağlup etti. İkinci finalist ise Hakan Orman’ı zorlu geçen mücadele sonrasında mağlup eden Rıdvan Mutlu oldu.

Oynanan mücadeleleri ve oynanacak olan final maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Türkiye Bilardo Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi ve Mutlu Bilardo Salonu işletmecisi Rıdvan Mutlu; Türkiye Bilardo Federasyonu her yıl Türkiye şampiyonasına iller bazında katılacak olan sporcuların belirlenmesi için İl şampiyonaları düzenliyor. Bizlerde Erzincan ili olarak 87 sporcunun katılımı ile 2019 yılı Erzincan şampiyonunu belirlemek için başlattığımız turnuvada sona geldik. Oynanan Yarı final mücadeleleri sonrası finalistlerimiz belli oldu. Yarın (Cumartesi) günü saat 21:00 da Muharrem Sayar ve Rıdvan Mutlu arasında il birinciliği mücadelemiz olacak.

Erzincan Mutlu Bilardo Salonunda gerçekleştirilecek olan Final mücadelesine Sayın Belediye Başkanımızı ve Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürüm de katılacak diyen Mutlu, Final müsabakasına Erzincanlı tüm bilardo sevenleri davet ediyorum. Ben şimdiden Yarın yapılacak olan final maçında finalistlere başarılar diliyorum dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler