Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Kadın Futbol Takımı Azerbaycan maçı hazırlıklarını Erzincan’da sürdürüyor

31 Mayıs’ta Azerbaycan A Milli Kadın Futbol Takımı ile 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1’inci gurup 3 hafta maçı hazırlıklarını sürdüren Türkiye A Milli Kadın Futbol takımı Erzincan’da çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mayıs’ta Azerbaycan A

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1’inci Grup’ta yer A Milli Kadın Futbol Takımı, 31 Mayıs Cuma günü Azerbaycan ile Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Azerbaycan karşısında kendileri için en büyük gücün Erzincan olacağını vurgulayan A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası,, “Açıkçası Erzincan halkına çok güveniyoruz” dedi.

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Azerbaycan maçı öncesi  değerlendirmelerde bulundu. Maçlara yüksek motivasyonla çıktıklarını söyleyen Kıragası, “C Ligi’nden gol yemeden 6’da 6 yaparak çıktıktan sonra Türk halkında beklentiler doğal olarak yükselmişti. Bu yükselen beklenti bizleri olumlu yönde motive etti. Arada Antalya kampı yaparak İsviçre ve Macaristan maçlarına hazırlanmıştık. İsviçre’ye deplasmanda 3-1 yenildik ancak maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmayan, taktiksel plana uyan, mücadele eden bir takım görüntüsü sergilemiştik. Yenilsek de bu durum motivasyonumuzu yüksek tutmuştu ve Macaristan maçına da yüksek motivasyonla çıkmıştık. Rakibimiz güçlü ve fizikli oyunculara sahipti. Pendik Stadı’ndaki karşılaşmada öne de geçmişlerdi. Ancak biz iyi oyunumuzu ve taktiksel plana uyup; mücadelemizi sürdürüp, maçı kazanmasını bildik. Şimdi buradan aldığımız güçle Azerbaycan maçlarının hazırlıklarına başlıyoruz” dedi.

“KENDİMİZİ CAN ERZİNCAN’A EMANET ETTİK, İNANIYORUZ REKOR KIRILACAK”

Azerbaycan karşısında kendileri için en büyük gücün Erzincan olacağını vurgulayan Kıragası, “Açıkçası Erzincan halkına çok güveniyoruz. Bütün kampı Erzincan’da planladık. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Gençlik Spor İl Müdürümüz bizlere her imkanı sunuyorlar. Önce Elazığ’da, ardından Çorum’da seyirci rekorunu kırmıştık. Şimdi Erzincan’da yeni rekorun geleceğine yürekten inanıyoruz. Devletimiz Erzincan’a muhteşem bir stadyum yapmış. 7 gün, 24 saat yaşayan inanılmaz bir stat. Bu stadyuma bir milli maç zaten çok yakışırdı. İlk olarak biz geldiğimiz için ayrıca sevinçliyiz. Erzincan halkı inanıyoruz ki bizi tribünlerde 90 dakika boyunca soluksuz şekilde destekleyecekler. İnşallah hepimizin tüm bu çabası boşa çıkmayacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberler