Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ak Parti Erzincan Milletvekili Karaman’dan Erzincan’a sağlık müjdesi

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, sağlık alanında Erzincan’a önemli bir müjde verdi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında, Erzincan’a toplam 81 hekim kadrosu tahsis edildi.

ERZİNCAN’A 81 YENİ HEKİM KADROSU

Karaman, yapılan açıklamada Erzincan’a tahsis edilen hekim kadrolarının detaylarına da yer verdi: “Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan kurayla ilimize 69 tabip ve 12 uzman tabip olmak üzere toplamda 81 hekim kadrosu kazandırıldı. Bu, Erzincan’ın sağlık hizmetlerini daha güçlü ve erişilebilir hale getirecek önemli bir adımdır.”

TEŞEKKÜR VE MİNNET

Süleyman Karaman, Erzincan’a bu değerli kadroların kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

SAĞLIK HİZMETLERİNİN GÜÇLENMESİ HEDEFLENİYOR

Karaman, bu gelişmeyle Erzincan’da sağlık hizmetlerinin daha da güçlenmesinin hedeflendiğini belirtti: “Bu güzel gelişme, Erzincan’da sağlık hizmetlerimizin daha da güçlenmesini sağlayacaktır. Amacımız, vatandaşlarımızın tedavi için başka şehirlere sevk edilmeden, en kaliteli sağlık hizmetini kendi ilimizde almalarını sağlamak.”

İLERİ SAĞLIK HİZMETLERİ İÇİN KARARLILIK

Açıklamalarında sağlık hizmetlerinin önemine vurgu yapan Karaman, “Sağlık, toplumun en temel ihtiyacıdır ve biz, bu ihtiyacı karşılamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sağlık alanında atılan bu adımın, Erzincan’ımıza ve değerli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberler