Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Badminton Süper Liginde Erzincan il Özel İdaresi Namağlup lider

Erzincan Yaşar Erkan Spor Salon’unda 9-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve farklı illerden 24 takımın yarıştığı Badminton Süper Ligi ve Gelişim Ligi müsabakaları tamamlandı.

Erzincan Yaşar Erkan Spor

4’ncü etap Badminton Süper Ligi ve Gelişim Ligi müsabakaları tamamlandı. Tüm maçlarını kazanan Erzincan İl Özel İdaresi ve spor kulübü 4. etap maçları sonrasında oynadığı 11 maçın tamamını kazanarak Namağlup liderliğini sürdürdü. 5. Etap mücadeleleri ise 30 Ağustos 1 Eylül 2024 tarihleri arasında Kayseri ilinde yapılacak.

ERZİNCAN İL ÖZEL İDARESİ VE SPOR KULÜBÜ NAMAGLÛP LİDER

Erzincan Yaşar Erkan spor Salonunda yapılan maçlarda Namağlup ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediye spor kulübünü 4-3 mağlup eden Erzincan İl Özel İdaresi ve spor kulübü liderliğe yükselirken 2’nci sırada 1 mağlubiyet ile İstanbul Büyükşehir Belediye spor kulübü yer aldı. 3’ncü sırada ise 9 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile Erzincan Türk Telekom Spor kulübü yer aldı.

Badminton Süper Liginde Erzincan il Özel İdaresi Namaglûp lider

Yaptığı 11 maçın tamamını kazanan Erzincan İl Özel İdaresi ve Spor Kulübü aldığı başarılı sonuçlarla Süper lige damga vurdu. Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin maçlar sonrasında yaptıkları açıklamalarında; Türkiye Badminton Federasyonunu Faaliyet programında yer alan Badminton Süper Ligi ve Gelişim Ligi Müsabakalarının 4’ncü etabı 9-11 Ağustos 2024 Erzincan’da yapıldı. 12 takımın yer aldığı Badminton Süper liginde Erzincan 2 takımla süper lig de mücadele etti. Erzincan il Özel İdaresi ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü iddialı bir şekilde süper lig de büyük şehirlerin takımları karşısında başarılı maçlar çıkartarak süper ligin zirvesinde yer aldılar. Erzincan il Özel İdaresi Spor Kulübü aynı puana sahip olan lider İstanbul Büyükşehir Spor Kulübünü yenerek rakibine 2 puan fark atıp süper ligde liderliğe yükselirken, Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü de ligi 3. sırada zirve yarışında iddialı bir şekilde devam ettiriyor. Erzincan’ın iki takımının süper ligde yer alması ve hiçbir transfer yapmadan şampiyonluk mücadelesi vermesi büyük takdirle karşılanıyor” dediler.

ERZİNCAN TÜRKİYE’DE BADMİNTONUN MERKEZLERİNDEN OLAN İLLERİMİZDEN BİR TANESİ

4’ncü etap maçları ve Erzincan Badmintonunu değerlendiren Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız; “burada 24 takımımız mücadele etti. 12’si Süper Lig takımı ve 12’si de  gelişim ligi, geleceğimiz olan gençlerimiz burada mücadele ettiler. Gayet güzel, rekabetin üst düzeyde, centilmenliğinde bir o kadar üst düzeyde olduğu keyifli, zevkli güzel müsabakalar izletti gençler bize, dolayısıyla Erzincan ili zaten Türkiye’de Badmintonun merkezlerinden olan illerimizden bir tanesi. Çok başarılı sporcularımız var. Kulüplerimiz var, Antrenörlerimiz var. Türk Badmintonuna Erzincan ciddi anlamda bir potansiyel oluşturuyor.  Erzincan’ın sadece Badminton sporunda değil birçok spor dalında da çok daha iyi noktalara geleceğine ben yürekten inanıyorum. Ve onları sonuna kadar destekliyorum.” Dedi.

Badminton Süper Liginde Erzincan il Özel İdaresi Namaglûp lider

Haberler