Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başhekim Özel Güvenlik görevlilerinin gününü kutladı

26-30 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası dolayısıyla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmakta olan özel güvenlik personelleri ile bir kutlama programı gerçekleştirildi.

26-30 Haziran Özel Güvenlik

Özel Güvenlik Günü ve Haftası nedeni ile Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve hastane yöneticileri ile beraber Öz Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı Metin Bulut’un katılımlarıyla hastanede fedakarca ve özveriyle görev yapmakta olan özel güvenlik personelleri ile bir araya gelinerek pasta kesildi.

Burada bir konuşma yapan Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız “Güvenlik Personellerimiz; hastanemiz ve sunduğumuz sağlık hizmetinin kalitesi bakımından vazgeçilmezimizdir. Sağlıkta güven ve emniyet gibi son derece önemli bir alanda 7/24 hizmet vermektedirler. Güvenlik personellerimizin emeği sayesinde hasta, hasta yakını ve sağlık çalışanlarının güvenliği sağlanmaktadır. Bu bakımdan kendilerine teşekkür ediyor, başta Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde görev yapmakta olan güvenlik görevlisi arkadaşlarım olmak üzere tüm özel güvenlik personellerinin 26-30 Haziran Özel Güvenlik Haftalarını kutluyorum” dedi.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan özel güvenlik personelleri Özel Güvenlik haftasında kendilerini yalnız bırakmayan Başhekim Prof. Dr. Ufuk kuyrukluyıldız ve hastane yönetimine teşekkür ettiler.