Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Aksun Yazılı Forma Hediye Ettiler

Erzincan Belediye Başkanı Seçilen Bekir Aksun’a Erzincan’da Faaliyet gösteren Göztepe Spor Okulları Koordinatörlüğü tarafından Bekir Aksun yazılı Göztepe forması hediye ettiler.

Erzincan Belediye Başkanı Seçilen

31 Mart Yerel Seçimlerinde Erzincan Belediye Başkanı Seçilen Bekir Aksun’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaret kapsamında Erzincan’da Faaliyet gösteren Göztepe Spor Okulları Koordinatörlüğü Bekir Aksun yazılı Göztepe forması hediye ettiler.

Göztepe Spor okulları koordinatörü Yunus Yıldırım ve beraberindeki ekiple Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’u makamında ziyaret ederek Bekir Aksun yazılı Göztepe spor kulübünün formasını hediye ettiler.

Erzincan Belediyesi makamında gerçekleştirilen ziyarette Erzincan koordinatörü Yunus Yıldırım Erzincan genelinde dört Branşta eğitim verdiklerini belirtti. Yıldırım, Futbol, Voleybol, basketbol ve yüzme Branşlarında eğitimlerini yaklaşık beş aydır sürdürdüklerini ve yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ise aldığı formayı gururla giyebileceğini belirterek; “Biz Erzincanlıyız ve Erzincan spor taraftarıyız. Fakat Göztepe spor kulübü de oldukça mazisi eski bir kulübümüz. Süper Ligde mücadele ediyor. Hediyeniz için teşekkür ederim. Sizlere de ilimizde gösterdiğiniz faaliyetlerde başarılar diliyorum. Siz gençlerin ve sporcuların her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler