Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birlikte hareket ederek, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum

Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılını kutlayarak, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin önemine dikkat çekti.

Erzincan İl Genel Meclis

“BÜYÜK ZAFER, ULUSUMUZUN SEVGİ VE AZMİDİR”

Şireci, mesajında “30 Ağustos 1922, milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için verdiği mücadelenin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer, Türk kahramanlığının ve azminin bir destanı olarak hafızalarımızda yer etmiştir. Bugün bizlere düşen görev, bu değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktararak daha güçlü bir Türkiye inşa etmektir.” ifadelerini kullandı.

“BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU”

Zafer Bayramı’nın, toplumun birlik ve beraberlik içinde hareket etme gereğini hatırlattığını vurgulayan Şireci, “Bu özel günde, millet olarak geçmişimizden aldığımız güçle geleceğe umutla bakmalıyız. Birlikte hareket ederek, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

“KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ”

Şireci, son olarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu topraklar için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” diyerek mesajını tamamladı.

Haberler