Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bütçesi Onaylandı

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkezi İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Erzincan gündemini değerlendirdiler.

AK Parti Erzincan İl

AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Erzincan Merkezi İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, Erzincan gündemini değerlendirerek şehre kazandırılan Tapu ve Kadastro 24.Bölge Müdürlüğü hakkında açıklamalarda bulundular.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Şireci ve AK Parti Erzincan Merkezi İlçe Başkanı Av. Bulut yaptıkları değerlendirmede; “Öncelikle hizmet adamı medarı iftiharımız hemşerimiz TBMM Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması bizleri gururlandırmıştır. Kendisi her görevde olduğu gibi bu görevde de bizlerin yüz akı olacaktır. Kendisine AK Parti Erzincan il teşkilatı olarak desteğimiz tamdır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

Tapu ve Kadastro 24.Bölge Müdürlüğümüzün kurulum süreci Sayın Milletvekillerimizin, Sayın Valimizin, Sayın Belediye Başkanımızın ve Sayın Tapu Kadastro Genel Müdürümüzün verdikleri destekle tamamlanmak üzeredir. Genel Müdürlükçe, Bölge Müdürü, 1 tane Bölge Müdür Yardımcısı, 3 tane Şube Müdürü, 2 tane Kadastro Teknisyeni, 1 tane Bilgisayar İşletmeni, 5 tane Hizmetli ve Destek Personeli olmak üzere toplam 13 personel tayinle yâda geçici görevle görevlendirildi.

 Personel görevlendirmeleri ihtiyaç dâhilinde devam edecek. Bölgemize bağlı Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt illeri ve bağlı ilçeleri idari ve fiili olarak tamamen müdürlüğümüze bağlı bir şekilde çalışacaklar. Müdürlükte döner sermaye işletme birimi genel müdürlüğün onayıyla kurularak bütçe onaylanmıştır. 2019 yılının 1.ayından itibaren bölgemize bağlı illerin ve bağlı toplam 18 ilçenin müdürlük harcamaları bölge müdürlüğümüzce yapılacak.

Ayrıca şehrimiz dün olduğu gibi bugün olduğu gibi AK Parti iktidarımız döneminde hizmet aşkıyla sürekli gelişmeye devam edecektir. Malumunuz 31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor. Mevcut Erzincan Belediye Başkanımız Sayın Cemalettin Başsoy, AK Parti’nin yeniden başkan adayı oldu. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bizler üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Hiç şüphesiz ki milletimiz oyunu hizmetten yana kullanacaktır.

Ben tüm dava arkadaşlarıma yeni seçim sürecinde başarılar diliyorum. Halkla iç içe olmaya gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. AK Parti kurulduğu günden bu yana başarısını kazandığı gönüllere borçludur. Erzincan’da birlik beraberlik içerisinde kardeşçe bir seçim süreci geçireceğiz.  31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve Erzincan’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler