Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiftçilere dolu yağışı uyarısı

Erzincan’da hava sıcaklığı ani düşüş yaşayacak. Hava sıcaklıkları 10 derece birden düşecek, sağanak yağmur ve dolu yağışı ihtimali var. Sıcaklıklar önümüzdeki salı gününden itibaren tekrar mevsim normallerinde seyredecek.

Erzincan'da hava sıcaklığı ani

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava durumu raporlarına göre Erzincan’da geçtiğimiz hafta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının bugünden itibaren 10 derece birden düşeceği bildirildi. Özellikle geçtiğimiz günlerde 29 dereceye kadar çıkan sıcaklıklar Perşembe günü 24 dereceye düşmüştü cumartesi ve Pazar günleri ise 13-14 dereceye kadar düşecek.

Erzincan’da bahar aylarının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşların yüzünü güldürürken, yağışların önceki yıllara göre azalması çiftçileri düşündürüyor.
Öte yandan meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre hafa sonu cumartesi ve pazar günlerinin yağışlı geçeceği belirtildi.
Yağışın dolu olarak düşme ihtimaline karşı vatandaşları uyaran yetkililer, özellikle tarım arazilerinin zarar görmemesi için gereken tedbirlerin alınması gerektiğine işaret ettiler. Hava durumu raporlarına göre özellikle pazar günü öğleden sonra sağanak yağış görülecek.

Haberler