Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirci; talep odaklı değil, arz odaklı olarak hizmet veriyoruz

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezleri ile Şönim Müdürlüğünü habersiz olarak denetledi.

Erzincan Aile ve Sosyal

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal hizmet modellerinden faydalanan vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılması amacıyla Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci Erzincan Sosyal Hizmet Merkezi, Tercan ilçesindeki Sosyal Hizmet Merkezi ve Şönim Müdürlüğüne denetim gerçekleştirdi.

 İl Müdürü Demirci, gerçekleştirdiği denetimlerde il müdürlüğünce uygulanan sosyal hizmet modellerinin durumu, arz odaklı yaklaşımın kalitesinin artırılması gibi birçok detayı ele aldıklarını söyledi.

TALEP ODAKLI DEĞİL, ARZ ODAKLI OLARAK HİZMET VERİYORUZ

Birimlerdeki görevli çalışanlar ile de görüşen İl Müdürü Serdar Demirci “vatandaşlara artık talep odaklı değil, arz odaklı olarak hizmet veriyoruz ve uyguladığımız sosyal hizmet modellerinin kalitesinin artırılması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

İl Müdürü Demirci; Sosyal hizmet modellerimizi Erzincan’ın en ücra yerlerinde yaşayan vatandaşlara ulaştırma noktasındaki gayretlerimiz artarak devam edecektir, tüm çalışma arkadaşımıza özverilerinden dolayı teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz dedi.

Haberler