Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen’den 4-6 yaş Kuran kursuna ziyaret

İbrahim Duman 4-6 yaş Kuran kursunu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Çocukların dinî eğitimlerini en verimli şekilde almaları için çeşitli eğitim materyalleri ve modern öğretim yöntemlerinin kullanıldığını söyledi.

İbrahim Duman 4-6 yaş

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Erzincan İl Müftülüğüne bağlı hizmet veren İbrahim Duman 4-6 yaş Kuran Kursuna ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete İl Müftüsü Muharrem Gül de eşlik etti. Doç. Dr. Burhan İşliyen, kursta eğitim gören 4-6 yaş grubu öğrencilerle sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi.

İbrahim Duman 4-6 yaş Kuran Kursu ve diğer kurslarda, minik öğrencilere yönelik özenle hazırlanmış bir eğitim programı sunuluyor. Uygulanan programlar kapsamında, öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve temel dinî bilgiler başta olmak değerler eğitimi verilmekte, sosyal becerilerini geliştirecek bir takım aktivitelerle kurs boyunca keyifli vakit geçirmeleri sağlanıyor. Eğitimler, çocukların yaş gruplarına uygun olarak eğlenceli ve öğretici aktivitelerle destekleniyor.

İbrahim Duman 4-6 yaş Kuran kursunda görev yapan hocalar, çocukların eğitim süreçlerine büyük bir özveriyle katkı sağlamakta. Hocalar, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak eğitimlerini en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Çocukların dinî eğitimlerini en verimli şekilde almaları için çeşitli eğitim materyalleri ve modern öğretim yöntemleri kullanılıyor.

Ziyaretin sonunda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, kursun faaliyetlerine gösterdiği özen ve hizmetlerden dolayı İl Müftüsü Muharrem Gül’e ve kurslarda görev yapan hocalara teşekkür etti. Doç. Dr. Burhan İşliyen, kursun başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gelecekte de başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Haberler