Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitime Katkı Sağlıyorlar

Eğitime her alanda desteklerini sürdüren Erzincan Barosu Okumaya geçen birincisi sınıf öğrencilerine okuma kitabı hediye etmek için Erzincan Geçit Beldesinde bulunan Munzur İlkokulu'nda öğrencileri ziyaret ettiler.

Eğitime her alanda desteklerini

Eğitime her alanda desteklerini sürdüren Erzincan Barosu Okumaya geçen birincisi sınıf öğrencilerine okuma kitabı hediye etmek için Erzincan Geçit Beldesinde bulunan Munzur İlkokulu’nda öğrencileri ziyaret ettiler.

Erzincan Geçit Beldesinde bulunan Munzur İlkokuluna gerçekleştirilen ziyarette, Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk’ün yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri  Av. Gülkız Düğeroğlu, Av. Emrah Aslan, Av. Fatma Koyun, Av. Gözde Nur Gülmez ve Stajyer Avukat Betül Üngörmüş de hazır bulundu

Okuma ve yazmayı söken minik öğrencilerimize okuma kitabı ve Türk Bayrağı hediye ettiklerini belirten Başkan Av. Aktürk, tabi ki yazdıkları ve okudukları kelime “Avukat’ olmalıydı dedi.

Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk konuşmasında,  “2018 – 2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, her zaman onların yanında olmaya çalışıyoruz. Okumaya çıktıklarını öğrendik bizde okuma kitabı hediye etmek istedik.

KİTAPLA GEÇEN ÖMÜR BEREKETLİDİR

Okumadan geçen bir gün, yitirilmiş bir gündür diyen Baro Başkanı Av. Aktürk, Ayrıca sevgilerin en güzeli en yücesi olan vatan ve bayrak sevgisini çocuklarımız öğrensin istiyoruz; bu amaçla da Türk Bayrağımızı da getirdik onlara.” Dedi.

Başkan Av. Aktürk ve beraberinde avukatlar miniklere birlikte yazı yazdıktan sonra okuma kitaplarını hediye ettiler.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler