Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ergan Dağı Kayak Merkezinde devlet desteğiyle yapımı tamamlanan işletmenin açılışı yapıldı

Erzincan’da Munzur Dağları’nın eteklerinde yer alan Ergan Dağı Kayak Merkezinde devlet desteğiyle yapımı tamamlanan işletmenin açılışı yapıldı. İşletmeden elde edilen gelirin köylere yol, öğrencilere burs olarak değerlendirileceği belirtildi.

Erzincan’da Munzur Dağları’nın eteklerinde

Ergan Dağı Kayak Merkezinde ki işletmenin yapılan açılışına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekili Süleyman Karaman, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Erzincan İl Müftüsü muharrem Gül tarafından yapılan duanın ardından kurdele kesimi öncesinde konuşan Erzincan valisi Hamza Aydoğdu; Erzincan’daki her vatandaşımızındır burası. Çünkü burası devletimizin vergileriyle açılmış bir müessesedir. Bizim bütün gayemiz ve amacımız arkadaşlarımızla birlikte hep beraber Erzincan’ın böyle nezih ortamları olması ve vatandaşlarımızın burada nezih bir şekilde zaman geçirmesi.

ERZİNCAN’IN GÜZELLİKLERİNİ HERKESE GÖSTERELİM

Bizler burada geçiciyiz. Bugün varız, yarın yokuz. Ama sizden ricam Erzincan’ın değerlerine sahip çıkın. Burası sizin. Bizim şahsi bir şeyimiz yok burada. Ne kadar Erzincan’ın değerlerini yukarı taşırsak Erzincan’ın güzelliklerini kendi şehrimizdeki insanlara ve dışarıdaki insanlara gösterirsek Erzincan’ımızın marka değeri o kadar yüksek olur. Ve herkes burada mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşar. Gelin hep beraber bu mutlulukların parçası olalım. Problemin bir parçası olmayalım.

ELDE EDİLEN GELİR KÖYLERE YOL, ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK DEĞERLENDİRİLECEK

Emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnşallah güzel kazançlar elde eder burası. Çünkü bu kazançlar, köylerimize yol, öğrencilerimize burs ve vatandaşımıza geri dönecek bir sermaye burası. Katılım sağladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah kalbinize, gönlünüze dert, keder vermesin. Allah hepinizden razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

Haberler