Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan barosu üye avukatlara yönelik hizmet içi eğitimlere devam ediyor

Erzincan Barosu ev sahipliğinde “Türkiye’de aile hukuku uygulamaları ile doğru İletişim ve beden dilinin gücü” konulu meslek içi eğitim semineri baro üyesi avukatlar ve stajyer avukatların yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Erzincan Barosu ev sahipliğinde

Erzincan Baro Başkanlığı tarafından Erzincan barosu üye avukatlara yönelik eğitim seminerleri devam ediyor. Erzincan Barosu Toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde Ankara Barosu avukatlarından Av. Eyüp Sabri Canbolat tarafından “Türkiye’de aile hukuku uygulamaları boşanma davaları eğitimi” verildi.

Ardından Spiker-Sosyolog ve Aile Danışmanı Özden Canbolat, “doğru İletişim ve beden dilinin gücü” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Erzincan Barosu Toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere Erzincan Barosu başkanı Av. Âdem Aktürk ile baro üyesi avukatlar ve stajyer avukatlar katıldı.

HER HAFTA MUTLAKA MESLEK İÇİ SEMİNERLERİMİZ OLACAK

Toplantı öncesinde kısa bir teşekkür konuşması yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk; Meslek içi seminer için bir araya geldiklerini ifade ederek; önümüzdeki aylarda seminerlerimize daha fazla ağırlık vereceğiz. Hemen, hemen her hafta mutlaka meslek içi seminerlerimiz olacak. Bugünkü seminerimiz Türkiye’de aile hukuku uygulamaları ile doğru İletişim ve beden dilinin gücü” adı altında olacak. Değerli hocalarımıza şimdiden şahsım ve baromuz üyesi siz avukat arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kendilerini sunumları ile baş başa bırakıyorum” dedi.

Erzincan Barosu başkanı Av. Âdem Aktürk’ün konuşmasının ardından Av. Eyüp Sabri Canbolat, Türkiye’de aile hukuku uygulamaları boşanma davaları eğitimi ile Spiker-Sosyolog ve Aile Danışmanı Özden Canbolat tarafından doğru İletişim ve beden dilinin gücü konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Eğitim semineri programı karşılıklı soru cevap kısmının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberler