Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Barosu üye avukatlarına yönelik seminerlerini sürdürüyor

Erzincan Barosunca üye avukatlarına yönelik 31 Ağustos-1 Eylül 2024 tarihinde “Uygulamalı Ceza Muhakemesi Hukuku” meslek içi eğitim semineri gerçekleştirildi.

Erzincan Barosunca üye avukatlarına

Eğitim kapsamında “Yakalama, Gözaltı, Zor Kullanma, Tutuklama, Adli Muayene, Ceza Yargılanmasında Hukuka Aykırı Deliller, Doğrudan Soru Sorma, Farazi Duruşma, Ceza Yargılamasında Avukatlık Becerisi” konuları detaylı şekilde anlatıldı.

Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem Aktürk seminerler sonrası yaptığı açıklamasında; 16 saatlik aktif, katılımcı ile etkin bir çalışma yapıldığını söyledi.

Eğitim sonunda 63 üye avukata törenle sertifikalarının verildiğini belirten Başkan Av. Aktürk; “30’ar kişilik sınıflarda, atölye şeklinde ve sertifikalı; işçilik alacakları hesaplama, mal rejimi hukukundan kaynaklı alacaklar ve trafik kazalarında aktüerya hesabı konulu uygulamalı eğitimlerimiz de; ekim, kasım ve aralık ayında yapılacak.

DAHA ETKİN, DAHA YETKİN VE DAHA İYİ AVUKATLIK TEK AMACIMIZDIR

Başkan Av. Aktürk; “2 gün boyunca güzel sunum ve verdikleri kıymetli bilgiler için İzmir Barosu önceki dönem Başkanı Av. Özkan Yücel ve kıymetli ekip arkadaşlarına ve eksiksiz katılım gösteren tüm üye avukatlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Haberler