Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Emniyeti, 32 bin 193 vatandaşı bilgilendirdi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri farklı yerlerde açtıkları stantlarda Narkorehber, Narko Anne, Narko Yetişkin ve Narkonokta faaliyetleri gerçekleştirdi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Ergan Dağı Kayak Merkezi, Cumhuriyet Meydanı, Millet Bahçesi, Ordu Caddesi ve Kulem Park önünde açılan stantlarda Narkonokta faaliyetleri ile vatandaşlar bilgilendirildi. Bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

Faaliyetlerini aralıksız sürdüren ekipler yaz konserleri kapsamında Türk Halk Müziği sanatçılarından Güler Duman ve Oğuz Aksaç konserleri öncesi izlemeye/dinlemeye gelen vatandaşlara, dijital ekrandan UYUMA uygulaması yansıtılarak uygulama hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca muhtelif çay ocaklarındaki vatandaşlara bilgilendirici el broşürü dağıtarak bilgilendirme yaptı.

Bilgilendirme faaliyetleri kapsamında ekipler;  Muhtelif camilerde yaz Kur’an Kursuna gelen çocukların ve ailelerine yönelik Narkoanne ve Narkoyetişkin faaliyetleri yapıldı. AFAD çalışanlarına yönelikte Narkoyetişkin faaliyeti gerçekleştirildi. Yapılan 13 Narkorehber ve 13 Narkonokta olmak üzere 26 faaliyet ile toplamda 32 bin 193 vatandaşa ulaşılarak madde bağımlılığı ve uyuşturucu maddenin zararları anlatılarak farkındalık oluşturuldu. Ayrıca UYUMA uygulaması anlatılarak vatandaşların telefonlarına kurulumu konusunda gerekli kolaylık sağlandı.

 

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Uyuşturucu Suçları ile etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

Haberler