Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İHH’ dan öğrencilere kırtasiye desteği

2024-2025 Eğitim öğretim yılı öncesinde ihtiyaçlı ailelere ve öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğini sürdüren İHH İnsani Yardım Derneği Erzincan’da yüzlerce öğrenciye destek vermeyi sürdürüyor.

2024-2025 Eğitim öğretim yılı

Her yıl yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulunan İHH İnsani Yardım Derneği, Erzincan şubesi bu yıl da desteğini sürdürdü.

KIRTASİYE YARDIMI YAPMAYI SÜRDÜRÜYORUZ

İHH İnsani Yardım Vakfı Erzincan Şube başkanı Mustafa Uçar, “İçerisinde defter, kalem, silgi, kalem tıraş, kalem kutusu, boya çeşitleri vb. eğitim malzemelerinin bulunduğu, kırtasiye setleri, yardımseverlerin bağışlarıyla bu yıl da yetim öğrencilere ulaştırılmaya başlandı. Bu çerçevede Erzincan’da da yetim çocuklar için kırtasiye malzemeleri dağıtımları devam ediyor. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir süre kala İHH İnsani Yardım Vakfı olarak Erzincan’da yüzlerce ihtiyaç sahibi aile ve öğrencilere kırtasiye yardımı yapmayı sürdürüyoruz.” dedi.

Erzincan İHH’ dan öğrencilere kırtasiye desteği

Her zaman yanlarında olan ve desteklerini sürdüren iş insanları ve vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür eden İHH İnsani Yardım Vakfı Erzincan Şube başkanı Mustafa Uçar; eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken yetim çocuklarımız için her yıl olduğu gibi bu eğitim dönemi öncesinde de kırtasiye yardımı gerçekleştiriyoruz. İçerisinde defter, kalem, silgi, kalem tıraş, kalem kutusu, boya çeşitleri, cetvel seti vb. eğitim malzemelerinin bulunduğu kırtasiye setleri yardım severlerin bağışlarıyla bu yıl da yetim öğrencilere ulaştırılıyoruz” dedi.

Haberler