Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İŞ-KUR İl Müdürü Ahmet Oran göreve başladı

2015 yılından itibaren Erzincan İŞ-KUR müdürlüğü yapan Ömer Faruk Çelik’in Ankara İŞ-KUR genel müdürlüğü bünyesinde uzman olarak atanmasının ardından Erzincan İŞ-KUR İl Müdürlüğü’ne bakanlık oluru ile vekâleten Ahmet Oran atandı.

2015 yılından itibaren Erzincan

1990 yılında Şanlıurfa’da doğdu, ilk ve orta öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. Lisans eğitimini Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde, yüksek lisans eğitimini Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalında tamamladı. “Yükseköğretim Kurumlarında Örgüt Kültürünün, Çalışanların Örgütsel Bağlılık ve İş Tatmin Düzeyleri Açısından İncelenmesi” adlı yüksek lisans tezi bulunmaktadır. Tezinde kullanılan ölçeğin uyarlaması sürecinde İstanbul Üniversitesi’nde bir yıl lisansüstü öğrenim görmüştür.

Memurluk hayatına 2013 yılında PTT Kadıköy Baş Müdürlüğünde başlayıp, 2014 yılında Erzincan Çadırkaya Belediyesi’ne atanmasından dolayı istifa etmiştir. Belediyede Şef ünvanında 7 yıl çalışmaları bulunan ORAN, bu süreçte birçok başarıya imza atmıştır. 2021 yılında Erzincan Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şef olarak naklen atanmıştır.

Erzincan Çalışma İş Kurumu İl Müdürlüğüne İl Müdür Vekili olarak atanan Oran evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haberler